mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Yağ Yakma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chyper
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 232

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba beyler bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum göğsünde ve göbeğinde baya yağ var sporada gidiyor bazen çikolata falan yiyor yasakladım ama bazen yiyor işte 😄 sizce yağ yakıcı kullanmalımı?

Merhaba beyler bu konuyu bi arkadaşım için açıyorum göğsünde ve göbeğinde baya yağ var sporada gidiyor bazen çikolata falan yiyor yasakladım ama bazen yiyor işte 😄 sizce yağ yakıcı kullanmalımı?

arkadasın bıraz yagdan mı sıkayetcı yoksa kılo danmı ona gore cevap verebılırım anca :D

karnıtın kullana bılır spor yapmadan yarım saat once ıcsın ve karnıtının hakkını vermesı lazım yoksa bır ıse yaramaz yanı 1 tup ıcecek gunde en fazla 2 saat saglam spor yapması lazım 1 saat kosu dıger 1 saat de bısıklet yada ayaklı kosu ve sopa vs cok cabuk karın kası da yapar zayıflarda ben Bir doktora gozukmem gerekıyodu 11 gunde 9 kılo verdım karnıtınde kullandım ama fazla kullanmasın kalp krızı gecırebılır ben 2 tane ıcmıstım 1 gun uyuyamadım dıkkat edın hakkını verın yeter.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri