Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
SenSarBenHosOluruM nickli çarım 2-3 hafta önce banlandı , kendimi savunmak için 2 ticket attım
farklı zamanlarda hiç birine cevap gelmedi admıne özelden yazdım cevap gelmedi ben bunu haketmediğimi düşünüyorum
Çarımın neden banlandığını daha bilmiyorum . Oyundaki arkadaşlar birince bug var ve bu kişiyle ticaret yaptıysan çarın
banlanmıstır dediler . Hiç kimsede buna dair bir bug yoktur gereği yapılsın artık ben size yeterince vakit verdim
2-3 hafta bekledim ticketleri de özel mesajlarıda ya bu konuya biriniz cevap versin yada ticketlere biri baksın artık
ben çarımın hangi sebeple kapandığını öğrenmek istiyorum .
iyi forumlar
ALLAH'a emanet olun
bu konuyu ciddiye alın
farklı zamanlarda hiç birine cevap gelmedi admıne özelden yazdım cevap gelmedi ben bunu haketmediğimi düşünüyorum
Çarımın neden banlandığını daha bilmiyorum . Oyundaki arkadaşlar birince bug var ve bu kişiyle ticaret yaptıysan çarın
banlanmıstır dediler . Hiç kimsede buna dair bir bug yoktur gereği yapılsın artık ben size yeterince vakit verdim
2-3 hafta bekledim ticketleri de özel mesajlarıda ya bu konuya biriniz cevap versin yada ticketlere biri baksın artık
ben çarımın hangi sebeple kapandığını öğrenmek istiyorum .
iyi forumlar
ALLAH'a emanet olun
bu konuyu ciddiye alın
Panelde değişiklik olduğundan ticketler beklemede şuan düzeldiği gibi tüm ticketlere cevap verilecektir
ELYM2 DEVİRMİ EDİLİYOR YANİ ?
@dragonmetin2
Böyle birşey söz konusu değil , destek sistemindeki panelde değişiklik yapılıyor tamamlanınca en kısa zamanda ticketinize cevap verilir lütfen sabırlı olun.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)