HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar
2009 dan beri yaklaşık 6 yıldır dile kolay 6 koca yıl
üyeniz olan ve forumu aktif kullanmayan ben tekrardan geri döndüm
Eskiden görev yapmışlığım var forumda eğer tekrardan yönetimde eskilere yeriniz varsa tekrardan aranıza katılmayı isterim...
Uzmanlık alanlarım
Bilgi/bilişim güvenliği
iyi derecede html dili bilirim orta derece php ile yapabileceğim işler varsa her zaman yanınızdayım.
2009 dan beri yaklaşık 6 yıldır dile kolay 6 koca yıl
üyeniz olan ve forumu aktif kullanmayan ben tekrardan geri döndüm
Eskiden görev yapmışlığım var forumda eğer tekrardan yönetimde eskilere yeriniz varsa tekrardan aranıza katılmayı isterim...
Uzmanlık alanlarım
Bilgi/bilişim güvenliği
iyi derecede html dili bilirim orta derece php ile yapabileceğim işler varsa her zaman yanınızdayım.
Teşekkürler. Uzun bir okul dönemi ardından aranızdayım.
Uzun zamandır forumda olmadığım için neler oldu neler bitti bilmşyorum ufak bir açıklama yapma şansınız var mı ? Bana uygun bölüm neresidir nerde paylaşıyım yapayım ? Hacking içerikli konular serbest mi ?
Uzun zamandır forumda olmadığım için neler oldu neler bitti bilmşyorum ufak bir açıklama yapma şansınız var mı ? Bana uygun bölüm neresidir nerde paylaşıyım yapayım ? Hacking içerikli konular serbest mi ?Birde nick değiştirmem mümkün müdür ?
6 yıl önceki çocukluk halleri. 
6 yıl önceki çocukluk halleri. 
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)