Ben Dün 10 Bin N aldım Sonra Kutu Aldım 5 k n harcadım kalanını durdurdum sonra 1+25 varmış diye silah kutusu aldım ama 25 tane kutu gelmedi sonra bi baktım etkinlik bitmiş ben bu 5 k n timi nasıl geri alırım ?
Ben Dün 10 Bin N aldım Sonra Kutu Aldım 5 k n harcadım kalanını durdurdum sonra 1+25 varmış diye silah kutusu aldım ama 25 tane kutu gelmedi sonra bi baktım etkinlik bitmiş ben bu 5 k n timi nasıl geri alırım ?
Eşya satın alırken 1+25 bonusunun aktif olduğundan emin olmadan eşya alımı yapmamanız konusunda uyarı geçiyor.
iyide sunucuyu yeniledimde aldım ?Eşya satın alırken 1+25 bonusunun aktif olduğundan emin olmadan eşya alımı yapmamanız konusunda uyarı geçiyor.
Eğer kampanya bittikden sonra aldıysanız Joygame'in kaybettiğiniz nakitinizi geri iade edeciğini sanmıyorum fakat oyunla ilgilide bir sorun çıkmış olabilir bunun için oyuna ticket gönderebilirsiniz.iyide sunucuyu yeniledimde aldım ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
burdan ticket göndererek oyun yönetiminden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.ticket yolladım 3. günüm bekliyorum halaEğer kampanya bittikden sonra aldıysanız Joygame'in kaybettiğiniz nakitinizi geri iade edeciğini sanmıyorum fakat oyunla ilgilide bir sorun çıkmış olabilir bunun için oyuna ticket gönderebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.burdan ticket göndererek oyun yönetiminden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)