önce konuşmamızı bi anla sistem sahibine bişi dediğim yok devinoxla konuşuyorum benim paylaştığım sistemlerde senin değil senide biliyoruzsenin var sanırım sistemin başkalarının sourcesinden çıkarıp paylaşıyorsun. Adamda dalga geçemezsin insanlık etmiş paylaşmış ister paylaşır ister paylaşmaz bu sana kalmış bişi değil seninde buna tepkin böyle olmamalı.
Teşekkürler sistem için.
şimdi git demirgame filesini 40k ya çıkarmakla uğraş devshenin srcsini sahiplenen kendini bişi sanan birisin pp foton bile özenti utkunun sayesnde biyerlerin biyere geldi neyin tripleri bunlar ?Saçma düşüncelereden vazgeçin. Başka platformda paylaşılmış birşeyin buradada paylaşılmasında ne sakınca var ? konu içeriğinde sistem benimmi deniliyor ?nedense hiç kendine ait c++ sistemin yok hepsi şurdan burdan alıntı
Bir insana olan kininizi özelden belirtin herşeye muhalefet olmayın.
Abuk subuk fikirlere kapılıp konularınızı baltalayan arkadaşları şikayet edinki gerekeni yapalım.
EDİT: DEVAMINDA HESAPLARIN KAPATILACAK.
Son düzenleme:
konu sahibine yapılmış bi yorum varmı burda ? konu sahibine teşekkürümü ilettiğimi ilk yorumda görmeniz lazımSaçma düşüncelereden vazgeçin. Başka platformda paylaşılmış birşeyin buradada paylaşılmasında ne sakınca var ? konu içeriğinde sistem benimmi deniliyor ?
Bir insana olan kininizi özelden belirtin herşeye muhalefet olmayın.
Abuk subuk fikirlere kapılıp konularınızı baltalayan arkadaşları şikayet edinki gerekeni yapalım.
EDİT: DEVAMINDA HESAPLARIN KAPATILACAK.
devinox la konuşuyoruz biz konuyu açan kişiye alıntı yaptın vs deseydim bunu diyebilirdiniz ama yanlış anlamışsınız
Foruma legal paylaşım yapan ve iyi karakterli üyeler her zaman bizim için değerlidir. Bu üyelerin şevklerini kıracak biri olursa buna izin verilmez inşallah anlatabilmişimdir.konu sahibine yapılmış bi yorum varmı burda ? konu sahibine teşekkürümü ilettiğimi ilk yorumda görmeniz lazım
devinox la konuşuyoruz biz konuyu açan kişiye alıntı yaptın vs deseydim bunu diyebilirdiniz ama yanlış anlamışsınız
Yan üyeliklerinle girip hakaret ettiğin mesajları görebiliyorum bu yüzden kendini düzeltmen gerek.
karakterimi kimse için düzelticek değilim düzeltecek kişi varsa benle münakaşaya giren kendini düzeltir,Foruma legal paylaşım yapan ve iyi karakterli üyeler her zaman bizim için değerlidir. Bu üyelerin şevklerini kıracak biri olursa buna izin verilmez inşallah anlatabilmişimdir.
Yan üyeliklerinle girip hakaret ettiğin mesajları görebiliyorum bu yüzden kendini düzeltmen gerek.
''legal paylaşım yapan ve iyi karakterli üyeler her zaman bizim için değerlidir.''
legal paylaşımdan bahsedeceksek bende bi günde 10 tane konu açtım ve sırf paragözler benciller kendini üstün görmesin diye en özel sistemleride paylaşıcam bu forum yararlansın diye yeterki bu forum kime tag vereceğini iyi bilsin 10 yaşındaki çocuğa tag veriyosunuz ama foruma emek veren ya banlanır yada kötü anlaşılır şimdi İYİ GÜNLER
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)