karakterimi kimse için düzelticek değilim düzeltecek kişi varsa benle münakaşaya giren kendini düzeltir,
''legal paylaşım yapan ve iyi karakterli üyeler her zaman bizim için değerlidir.''
legal paylaşımdan bahsedeceksek bende bi günde 10 tane konu açtım ve sırf paragözler benciller kendini üstün görmesin diye en özel sistemleride paylaşıcam bu forum yararlansın diye yeterki bu forum kime tag vereceğini iyi bilsin 10 yaşındaki çocuğa tag veriyosunuz ama foruma emek veren ya banlanır yada kötü anlaşılır şimdi İYİ GÜNLER
İşte sorunda bu insanlar başarıya ulaşınca ben neden olamadım diyorsun ?
Forumun işleyişi belli bu işleyişi biliyosun. Yönetim için veya uzman üyelik için başvuru yapmazsan nasıl seni gerekli rütbeye alalım ?
Önce senin girişimci olman gerekli.
Konularında sorun çıkaran insanlar varsa şikayet edeceksin yada co adminlere mesaj atacaksın. Sen nasıl başkasının konusuna girip baltalarsan ve ceza alırsan başkasıda senin konuna girip bunu yapınca ceza alır. En başta yazdığım gibi farklı fikirlere kapılmayın önce kendinizi düzeltin. Şu konuda yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun ve bunu bildiğin halde haklı olduğunu idda ediyorsun.
O banlandığın mesaja gelince; üyeye hakaret etmişsin ne olmasını bekliyordun ?
Bu son mesajım bundan sonra uyarı yok yan üyeliklerinle oraya buraya yaptığın şevk bozucu yorumları tek tek görüyorum bundan sonra devam edersen olacakları biliyorsun.
videosunu daha önce paylaşmıştım, vakit olmadığından geliştiremedim veya paylaşamadım dosyayı.
@yarka0000quest ile yapılanını paylaşmış, python versiyonunu vereyim dedim.
http://www.turkmmo.com/quests/3361238-envanter-temizleme.html
buton ekleme vs. Anlatmıyorum diğer konudan kodları alabilirsiniz butonun koordinatıyla biraz oynamayla yenisini ekleyebilirsiniz.
konuya buradan
vereceğim kodlardaki hali itemi yere atar yani silmez. Bence bu halde olması item kaybını önleme açısından daha iyi ama quest ile yapılan versiyondaki gibi silinmesini istiyorsanız bir çoğunuzun server'ında envanterde "çöp kutusu" yani item silme eklentisi var. Verdiğim kodlardan "net.sendıtemdroppacket(g)" kısmını
Kod:constınfo.ıtemsil_slot = g event.questbuttonclick(constınfo.ıtemsil_ındex)
şeklinde düzeltirsiniz. Olduğu gibi kullanırsanız envanter temizleme süresi 10 dakikadır. Bir kere temizledikten sonra 10 dakika beklenmesi gerekir.
[video=youtube;0zıo0p0jkde]https://www.youtube.com/watch?v=0zıo0p0jkde[/video]
kodlar:
Kod:diğer konudan "sonbasma" olarak aratın önünüze "sonbasma = 0" çıkacak altına "sontemizlik = 0" ekleyin.
diğer konuda buton eklerken ismi "siralabutton"du bu butonun adını "atbut" yaptım ona göre eklersiniz.
Diğer konudaki "if self.siralabutton:" eklenen yere
Kod:if self.atbut: Self.atbut.setevent(ui.__mem_func__(self.clickatic i))
diğer konudaki "def clicksirala" eklediğimiz yere
Kod:def clickatici(self): Self.questiondialog = uicommon.questiondialog() self.questiondialog.settext("tüm itemleri yere atmak istiyor musun?") self.questiondialog.setacceptevent(ui.__mem_func__ (self.droppack)) self.questiondialog.setcancelevent(ui.__mem_func__ (self.closedrop)) self.questiondialog.open() def droppack(self): If app.gettime() > self.sontemizlik: For g in xrange(180): Net.sendıtemdroppacket(g) self.closedrop() self.sontemizlik = app.gettime() + 60*10 else: V = self.sontemizlik - app.gettime() chat.appendchat(chat.chat_type_notıce, "bir sonraki temizlik için 10 dakika beklemelisin. Kalan: %d" % (v)) def closedrop(self): Self.questiondialog.close() self.questiondialog=none
ekleyin.
Bu kadar.
Uiinventory.py dosyamın tam halini link olarak veriyorum, takıldığınız yerde bakarsınız.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
py içinde aratacaklarınız: "atbut", "droppack", "closedrop", "clickatici"
@devinox
iş yoğunluğundan pc bakamıyorum daha paylaşılacak çok şey var, özel rütbe sistemleri gibi. şimdilik beklemede hepsi.
Bu arada istanbul'da part time iş arayan varsa yanıma alabilirim :smile:
Not: Kodlarda değişiklik yapabilirsiniz örneğin, item silmek istiyor musun kısmını pickmoney yani inputla yada butonlarla değiştirebilirsiniz böylece sadece seçilen envanterin itemleri silinir. Daha basit hali ise yukarıdan biraz kod çekerek otomatik olarak bulunan envanteri bilmesi olur onu da veririm sonra.
atmak yerine silme olsaydı hem sistemde kasma hemde temizlik olurdu
söylediklerinizde doğruluk payı var inkar etmiyorum
'' bundan sonra devam edersen olacakları biliyorsun''
geleceğini düşünen kahraman olamaz xd
konuyu uzatmanın anlamı kalmadı zaten geçmiş hesaplar umrumda değil siz bu hesabıma bakın allaha emanet k.g
genemı sen ıbo hadı uza
Konu altından millete sataşan şahsiyet bir süreliğine engellendi. Devamı halinde bu süre artacak.
Konu altından millete sataşan şahsiyet bir süreliğine engellendi. Devamı halinde bu süre artacak.
Konudaki gereksiz yorumları temizlesen bide
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)