Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar, kendi düzenlediğim server filesimda bir hata ile karşılaştım ve araştırmalarım sonucunda çözüme ulaştırdım aslında çok uzun süre önce çözüldü fakat aklıma gelmişken paylaşmak istedim. Client_sourceniz üzerinden ufak değişiklikler ile yapabilirsiniz işlemlerinizi. Şimdi hatalar hakkında bilgi vermek istiyorum.
Bknz:
Ve birde resim (Resim bana ait değil fakat konu ile alakalı olduğu için eklendi):
Videodaki bozukluklar ve texture görünümü ile alakalı bir çok sorunu hallediyoruz.
BAŞLAYALIM
Açılır> client_reboot_dev\source\EterGrnLib
Bulunur> Mesh.cpp
Açıp aratılır;
Kod:
int * boneIndices = GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(pgrnMeshBinding);
Değiştirilir
Kod:
int * boneIndices = (int*)GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(pgrnMeshBinding);
Aratılır;
Kod:
return GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(m_pgrnMeshBindingTemp);
Değiştirilir
Kod:
return (int*)GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(m_pgrnMeshBindingTemp);
Aratılır;
Kod:
m_pgrnMeshDeformer = GrannyNewMeshDeformer(pgrnInputType, pgrnOutputType, GrannyDeformPositionNormal);
Değiştirilir
Kod:
m_pgrnMeshDeformer = GrannyNewMeshDeformer(pgrnInputType, pgrnOutputType, GrannyDeformPositionNormal, GrannyAllowUncopiedTail);
Aynı konumdan devam edilir ve açılır > ModelInstanceUpdate.cpp
Aratılır;
Kod:
GrannyUpdateModelMatrix(m_pgrnModelInstance, fSecondsElapsed, (const float *) pMatrix, (float *) pMatrix);
Değiştirilir
Kod:
GrannyUpdateModelMatrix(m_pgrnModelInstance, fSecondsElapsed, (const float *) pMatrix, (float *) pMatrix, false);
Aynı konumdan devam edilir ve açılır > Material.cpp
Aratılır;
Kod:
granny_variant twoSideResult = GrannyFindMatchingMember(pgrnMaterial->ExtendedData.Type, pgrnMaterial->ExtendedData.Object, "Two-sided");
if (NULL != twoSideResult.Type)
GrannyConvertSingleObject(twoSideResult.Type, twoSideResult.Object, TwoSidedFieldType, &twoSided);
Değiştirilir
Kod:
granny_variant twoSideResult;
if (GrannyFindMatchingMember(pgrnMaterial->ExtendedData.Type, pgrnMaterial->ExtendedData.Object, "Two-sided", &twoSideResult)
&& NULL != twoSideResult.Type)
GrannyConvertSingleObject(twoSideResult.Type, twoSideResult.Object, TwoSidedFieldType, &twoSided, NULL);
Aratılır;
Kod:
return GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(m_vct_pgrnMeshBinding[iMeshBinding]);
Değiştirilir
Kod:
return (int*)GrannyGetMeshBindingToBoneIndices(m_vct_pgrnMeshBinding[iMeshBinding]);
Açılır> client_reboot_dev\source\UserInterface
Bulunur> UserInterface.cpp
Aratılır;
Kod:
static void GrannyError(granny_log_message_type Type,
granny_log_message_origin Origin,
char const *Error,
void *UserData)
{
TraceError("GRANNY: %s", Error);
}
Değiştirilir
Kod:
static void GrannyError(granny_log_message_type Type,
granny_log_message_origin Origin,
char const* File,
granny_int32x Line,
char const *Error,
void *UserData)
{
TraceError("GRANNY: %s", Error);
}
Ve son olarak eğer build ederken UserInterface.cpp üzerinden hata verirse aşağıdaki gibi yapın
Ve ek olarak client sourcenizi vermiş olduğum vs2013 için olan "extern" kullanın klasördeki "extern" i silip verdiğim atın combile edin ek olarak verdiğim "granny2.dll" yi de oyunun kurulu olduğu yere atın bu olmadan oyuna giriş yapamazsınız.
Source+dll:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs total
İyi günler

Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)