Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
bikral 1
bikral
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

Granny Güncelleme (2.4 den 2.9)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CorpusTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 78
  • Görüntüleme Görüntüleme 24K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

@Dj Dikkat; kardeşim ona bakarsan burası şikayet platformu değil gelmiş biz 2.9 hala yüklüyoruz 2.11 çıktı falan o kadar biliyorsan kendin 2.11 i yükle, paylaş beni de kapak et bu lordsas'a kapak olsun de.
bu 2.4 ü 2.9 a yükseltme konusu ben yardım istiyorum sen benim istediğim yardım dışında konuyu başka yere çekerek benim yardım alma şansımı elimden aldın. :(

Yardım istiyorsan gidersin istek bölümüne konu açarsin orası boşa kurulmadı benim bilgimi sen sınayamassın vakti gelir ekler paylaşirizda 2.11 dosyasini ben bilgilendirmek amaçli yazdim onu millet dedim halen 2.9 kullaniyor daha iyileri çıktı
@Dj Dikkat; kardeşim ona bakarsan burası şikayet platformu değil gelmiş biz 2.9 hala yüklüyoruz 2.11 çıktı falan o kadar biliyorsan kendin 2.11 i yükle, paylaş beni de kapak et bu lordsas'a kapak olsun de.
bu 2.4 ü 2.9 a yükseltme konusu ben yardım istiyorum sen benim istediğim yardım dışında konuyu başka yere çekerek benim yardım alma şansımı elimden aldın. :(

daha iyileri çıktı ama ortada dosyaları bile yok!
o kadar kolay dönmüyor her şey her neyse sorunumu çözdüm.

hata :/
locale/tr/ui/LoginWindow.py içinde locale/sg li bir 2. kod bulunmakta
phyton veya granny güncelleyince hata olarak gözükmekte.
bende client kodlarını sabahtan beri inceliyorum meğer hata gözümün önündeymiş. :D

ayrıca soruyu burada sormamın sebebi bunu güncelledikten sonra aldığım içindi. :D
eksik bir şey yapmışımdır diye.

teşekkürler

AYNI HATAYI ALIYORUM ÇÖZÜMÜ BİLEN VARMI

Grany 2.9 Yapmaya Çalıştığımda Bu Hatayı Alıyorum Bilen Yazabilr mi :/

YNVdyj.png

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri