HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Teşekkürler
arkadaşlar benim kendi filesimde bunu hatasız yapmıştım fakat hüseyin v1.2 filesinde bunu uygulayamıyorum.
LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: locale/sg/ui/login.sub)
böyle saçma bir hata veriyor. singapur la ilgili hiç bir kod mevcut değil sorunu hiç anlamış değilim sadece bu granny'i ekleyince bazı filesler böyle sorun oluşturuyor. yardımlarınızı bekliyorum.
LoginWindow.__LoadScript.LoadObject - <type 'exceptions.RuntimeError'>:Failed to load image (filename: locale/sg/ui/login.sub)
böyle saçma bir hata veriyor. singapur la ilgili hiç bir kod mevcut değil sorunu hiç anlamış değilim sadece bu granny'i ekleyince bazı filesler böyle sorun oluşturuyor. yardımlarınızı bekliyorum.
Senin soruna cevap vermek zorundamiyim senimi alintilamişim kendi kendine secaat yaratıyon hayırdır yani zorla laf istiyorsunda prim vermem sana sanki sana birşey demişim ben
@Dj Dikkat; soruma cevabın varsa konuş yoksa boş laf yapma!
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)