HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
bu gece sorunların çoğunu çözüp konuyu güncelliyeceğim fakat oyuncu bildirimi derken kastınız nedir ?
arkadaş listendeki oyuncular oyuna girdginde bildirim geliyorya gui tablosu kücük sag alt köşede o
hızlı ekipman sorunlu
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
oyuncu bildrimi çalışmıyor ekli deil sanırım.
( CH Düşüren Fonksiyon Çözümü )
/usr/src/Server/game/src
signal.c Açılır ve Aratılır ;
src içinde signal.c yok
bu gece sorunların çoğunu çözüp konuyu güncelliyeceğim fakat oyuncu bildirimi derken kastınız nedir ?
arkadaş listendeki oyuncular oyuna girdginde bildirim geliyorya gui tablosu kücük sag alt köşede o
pack dosyalarınızı kontrol ediniz ekipman ve oyuna girdide sorun göremedim ve ek olarak gameyi düzenlemek yerine konuyu güncelledim ch düşme sorunu için
Baslath.sh veya start.sh hangsi varsa ac LD_PRELOADED Olması Lazım Onu LD_32_PRELOADED yap düzelir
Öyle birşey yok hocam start.sh'de

Öncelikle Files ve Source İçin Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim.
Ben filesi kurduğumda start verirken " connect: Connection refused " Hatası alıyordum.Start dosyasını değiştirdim oyunu açtım,Start dosyası herhalde sorun.
Şimdiki Kullandığım start dosyası >
Files Sorunsuz
> BASLAT.SH'Yİ VE EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ KONUYA EKLERSEN SEVİNİRİM.
Ben filesi kurduğumda start verirken " connect: Connection refused " Hatası alıyordum.Start dosyasını değiştirdim oyunu açtım,Start dosyası herhalde sorun.
Şimdiki Kullandığım start dosyası >
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Files Sorunsuz

@
589henry2
Son düzenleme:
Öncelikle Files ve Source İçin Tekrar Tekrar Teşekkür Ederim.
Şimdiki Kullandığım start dosyası >Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Files Sorunsuz![]()
@589henry2
ekliyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)