HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Shutdown komutu ile alakası yok .Orada gördüğün "CHECKPOINT shutdown" sistemin içindeki tıkanmalarda oyuna kapanmaya götüren sistem kontrolüdür.Ne kadar doğru dediğin inan hatırlamıyorum fakat böyle bir durum söz konusu ise bu demektir kendi kendine shutdown çekiyor files bunuda alternatif olarak shutdown komutu kapatılarak(işlevsiz hale getirelerek) düzeltilebilir yoksa questleri aramaya başlanırsa o işin içinden çıkılmaz. Sorun İçin Teşekkürler Akşam Ne Kadar Doğru olduğuna bakıp konuya sorunu eklerim.
Burada paylaşılan "sözde" çözümünde hiç bir alakası yoktur.Hatayı çözeceğine halının altına süpürmüş arkadaş:
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3349182-c-fix-checkpoint-shutdown-tics-did.html
metin2dev'de araştırmalarıma göre CH düşme sorunu ile ilgili en sağlam çözüm Questleri iyi kontrol edip düzeltmek.
Ayrıca bu source Maxmi Pro v.2.0 Server Files Source dur.Başka sıkıntıları varmı bilmiyorum.Belki maxmi sonradan çözmüş olabilir.
NOT: Source'ta yang limiti artırılmış (muhtemelen 20 Trilyon üzeri)
Shutdown komutu ile alakası yok .Orada gördüğün "CHECKPOINT shutdown" sistemin içindeki tıkanmalarda oyuna kapanmaya götüren sistem kontrolüdür.
Burada paylaşılan "sözde" çözümünde hiç bir alakası yoktur.Hatayı çözeceğine halının altına süpürmüş arkadaş:
http://www.turkmmo.com/c-c-python/3349182-c-fix-checkpoint-shutdown-tics-did.html
metin2dev'de araştırmalarıma göre CH düşme sorunu ile ilgili en sağlam çözüm Questleri iyi kontrol edip düzeltmek.
Ayrıca bu source Maxmi Pro v.2.0 Server Files Source dur.Başka sıkıntıları varmı bilmiyorum.Belki maxmi sonradan çözmüş olabilir.
NOT: Source'ta yang limiti artırılmış (muhtemelen 20 Trilyon üzeri)
ben alternatif olarak demiştim ve sorunun çözümünü bu linkte olduğu gibi yaptım konuyuda güncelledim zati.
Güncellemen iyi olmuş Oğuzhan .Konu geliştirilirse güzel bir konu olur.En önemli sorunu CH düşmesi.Sonradan ekli bazı Questlerden şüphem var.Örneğin şu questlerde sorun olabilir:ben alternatif olarak demiştim ve sorunun çözümünü bu linkte olduğu gibi yaptım konuyuda güncelledim zati.
bakimvar.lua
bar_sistem.lua
edit_kontrol.lua
gmdrop - gmetkinlik -gmlag .lua
new_football_2014.lua
vb...
Güncellemen iyi olmuş Oğuzhan .Konu geliştirilirse güzel bir konu olur.En önemli sorunu CH düşmesi.Sonradan ekli bazı Questlerden şüphem var.Örneğin şu questlerde sorun olabilir:
bakimvar.lua
bar_sistem.lua
edit_kontrol.lua
gmdrop - gmetkinlik -gmlag .lua
new_football_2014.lua
vb...
ben filesi dün make.sh çektim yani herşeyi sıfırladım object klasöründeki velhasıl yinede ch düşme sorunu vardı ve syse bakmak aklıma gelmemiş senin belirttiğinden sonra arkadaşıma söyledim sysde o komut mevcutmuş o yüzden ch düşüren fonksiyon CHECKPOINT shutdown: tics did not updated olduğuna yapmış olduğum testler sonucunda vardım.
Baslath.sh veya start.sh hangsi varsa ac LD_PRELOADED Olması Lazım Onu LD_32_PRELOADED yap düzelirHata ^^
![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)