Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
xranzei 1
xranzei
Agresifizm 1
Agresifizm
Hikaye Ekle

[C++]Guild Üye Artış Ve Alış System CONFIG kodlu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan EviLShow
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

direk anlatım link veriyorum
sistem: lonca açılışında max kaç kişi almasını ayarlama + lonca level arttığında kaç üye daha alabilme

kanallardaki CONFIG açıp en altta bunu ekleyiniz

Kod:
LoncaAcilisKacKisiAlsin : 32
 ESLoncaLvlAtlarsaKacKisiAlmaArtsin : 2

ÇALIŞTIĞINA DAİR KANIT

xds.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Sizin bir başkasının konusu üzerine yargı koymanıza gerek yok siz kendi konunuzdan sorumlusunuz ahmetin mehmetin konusu sizi ilgilendirmez.

Metin2 Development ilgili bölüm editörlerinin hiçbirinin konuları keyif olarak kapattığı yok + bölümde daha düzgün daha stabil ve daha güvenli konuların yer alması için uğraşiyoruz konular da kanıt istememizin sebebi budur.

Ben kendi adıma konuşuyorum bil hassa çalıştığını bildiğim konular için ısrarla kanıt isteyebilirim.

Moderatör'de olsa konusun da kanıt yok ise konuyu bir üst Metin2 Development yetkilisine bildirirseniz zaten ilgilenir.

Bize zaten sunucunuzun olmadığı için kanıt ekleyemediğinizi söylemiş olsaydınız biz mağduriyetinizi mağdur görüp ona göre bir ilgi gösterirdik zaten neden şunun konusuna neden onun konusuna bakmiyorsunuz gelip benim konuma bakiyorsunuz diye yaparsanız orada her iki tarafda da fırtınalar kopar zaten.

Mağduriyetinizden dolayı çalıştığına dair kanıt eklentisi konunuza tarafım olarak test ederek dahil ettim.

Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
teşekkürler beni anladığınız için

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri