Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Source üzerinden fixlemek daha sağlıklı diye düşünüyorum.
config.cpp açılır 192.168 bölümü aratılır ve 999.999 olarak değiştirilir :smile:
config.cpp açılır 192.168 bölümü aratılır ve 999.999 olarak değiştirilir :smile:
Son düzenleme:
Source üzerinden fixlemek daha sağlıklı diye düşünüyorum.
uzman uyelık basladı hadi millete vatana hayırlı olsun

Son düzenleme:
internal ip'ten kurtulunca ne oluyor internal ip ne işe yarar ?
internal ip pc ni sunucu olarak algılamamak ve ip kısıtlaması koruması ve source koruması adına yapılmış minimize bir önlemdir. Internal ip sorunu çektiğinde sunucuna vermiş oldugun (örnek :192.168.1.7 ) ip adresini engeller sunucunu offline tutar ve files üzerinde yaptığın değişiklikleri test edemediğin için filesi korur.
Bu sorundan kurtulmak için önerdiğim ufak bir önlem...
source üzerinden fixlemek daha sağlıklı diye düşünüyorum.
Config.cpp açılır 192.168 bölümü aratılır ve 999.999 olarak değiştirilir :smile:
kesinlikle haklısın... Ama bu işe yeni başlamış birileri source ile uraşmak zorunda kalmadan kısa yoldan kurtulabileceklerini düşündüm. Ama sen dediğinde emin ol haklısın...
kesinlikle haklısın... Ama bu işe yeni başlamış birileri source ile uraşmak zorunda kalmadan kısa yoldan kurtulabileceklerini düşündüm. Ama sen dediğinde emin ol haklısın...
Bu işe başlayanların hepsi source üzerinden başlayacaklardır bundan adım gibi eminim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)