- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar ;
Bugünkü konumda sizlere Point Blank Ticket Oluşturmayı anlatacağım neden ticket atılır ? nasıl ticket atılır ? gibi sorunlarınız var ben sizlere yardımcı olarak cevapları verecem(anlatacam) . E-pin sorunlarınızı ve mobil ödemede aldığınız NG'lerle ilgili sorunlar için yetkililere bildirmeniz için ticket atmalısınız ki yetkililerde kontrol edip sizin hesabınızdaki sorunları tespit edip çözüme ulaştırsınlar
birinci ticket atma sebebimiz bu ikincisi ise oyunda yaşadığınız sorunlar yada hesabınızda olan sorunlar (BUG gibi) için yetkililere bildirmek amacıyla atılır.
İlk Önce Resimli Anlatım Yapıcağım Adımları Sırasıyla Takip Ediniz
1 - İlk olarak
2 - Yan tarafta bulunan kısayol yazan yerden destek yazan kısma tıklıyoruz
3 - Destek yazan yere tıkladığımızda açılan sayfadan ticket talebinizi oluşturup yetkili kişilere gönderebilirsiniz
Videolu Anlatım :
Bugünkü konumda sizlere Point Blank Ticket Oluşturmayı anlatacağım neden ticket atılır ? nasıl ticket atılır ? gibi sorunlarınız var ben sizlere yardımcı olarak cevapları verecem(anlatacam) . E-pin sorunlarınızı ve mobil ödemede aldığınız NG'lerle ilgili sorunlar için yetkililere bildirmeniz için ticket atmalısınız ki yetkililerde kontrol edip sizin hesabınızdaki sorunları tespit edip çözüme ulaştırsınlar
birinci ticket atma sebebimiz bu ikincisi ise oyunda yaşadığınız sorunlar yada hesabınızda olan sorunlar (BUG gibi) için yetkililere bildirmek amacıyla atılır.
İlk Önce Resimli Anlatım Yapıcağım Adımları Sırasıyla Takip Ediniz
1 - İlk olarak
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
point blank sitemize giriyoruz
2 - Yan tarafta bulunan kısayol yazan yerden destek yazan kısma tıklıyoruz
3 - Destek yazan yere tıkladığımızda açılan sayfadan ticket talebinizi oluşturup yetkili kişilere gönderebilirsiniz
Videolu Anlatım :
- Konular
- 9,014
- Çözüm
- 14
- Online süresi
- 2mo 18d
- Reaksiyon Skoru
- 4,569
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 561
- MmoLira
- 29,437
- DevLira
- 0
Eline sağlık Emre güzel anlatım olmuş. 

- Konular
- 3,900
- Online süresi
- 6h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 2,507
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 422
- MmoLira
- -1,517
- DevLira
- 0
Eline sağlık Emre güzel anlatım olmuş.![]()
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın

- Konular
- 14,630
- Online süresi
- 9h 11m
- Reaksiyon Skoru
- 8,946
- Altın Konu
- 3
- Başarım Puanı
- 708
- MmoLira