Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

İlginç Şikayetler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrazyAlkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 919

CrazyAlkan

Twitch.tv/CrazyAlkan
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye
Fahri Üye
TM Üye
Konular
14,630
Online süresi
9h 11m
Reaksiyon Skoru
8,946
Altın Konu
3
Başarım Puanı
708
MmoLira
-6,246
DevLira
0
Ticaret - 100%
7   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Joygame.com Oyundaki Arkadaşlarımdan Şikayetçiyim.

144.jpg
Joygame.com firmasının M-Star oyunundaki düğünüme tüm arkadaşlarımı davet etmeme rağmen hiçbir yakın arkadaşım düğüne katılmadı. Oysaki bana düğünde yok onu takacağım yok bunu takacağım denmekteydi... Beşi bir yerde takacağım diyen bile vardı ama bu arkadaşlarımın hiçbiri düğünüme gelmedi.Ben yaptığım masrafla kaldım mağdurum ve tüm arkadaş listemdeki arkadaşlarımdan şikayetçiyim. Hepsine sınırsız Ban cezası verilmesini talep ederim.

Hakettiğim Puanlar Verilmiyor!

126.jpg

Ev arkadaşım Volkan'ın organizatörlüğünde dünya kupası maç sonuçlarını bilme oyunu oynuyoruz. Sonunda bir ödül yok, amaç eğlenmek. Tüm katılımcılar grup maçları öncesi tüm maçlar için kazanan takım ya da beraberlik hakkında tahmin de bulunuyor. Dün oynanan maçlarda İspanya'nın Meksika'yı, Hollanda'nın da Şili'yi yeneceğini doğru tahmin etmeme rağmen Volkan bu iki puanı sonuçlara bir türlü yansıtmıyor.

Bu sebeple puan durumunda geri kaldım, arkadaşlarım arasında prestij kaybı yaşıyorum.

Hak ettiğim puanların acil olarak tarafıma verilmesini istiyorum.

Cep Telefonu ve Kadınlar!

116.jpg

Çok muhterem Şikayetvar benim şikayetim toplu taşıma araçlarına binip araçtan inene kadar cep telefonuyla konuşan kadınlarla alakalı. Sabah 7.30 da otobüse biniyorum 1 saat 45 dakika yol sürüyor ve o saatte bile otobüsteki kadınların %90'ı telefonla konuşuyor. Ama bu görüşme otobüs yolculuğunca sürüyor akşam yine aynı şekilde öyle ve bir dikkat edin kadınlar cep telefonuyla konuşmadan duramıyor ve kafam çok ağırıyor bu yüzden illellah ettik. Bedava dakikaları vereni mi şikayet edeyim yoksa kadınları mı şikayet edeyim diye düşündüm buna karar verdim bizimkide can ayıptır sizi mi dinliycez sabah akşam.

102.jpg

Coca-Cola'nın yeni ambalajında da isimler yer alıyor. Serap, Ahmet, Mehmet gibi ve son aldığım kola üzerinde Arzu diye bir isim vardı ve bende farkında değildim. Bunun üzerine kız arkadaşım Arzu kim diye sordu
ve bende döktüm indirdim her şeyi anlattım. Oysa kolanın üzerinde yazdığını bilmiyordum. Ambalajların değiştirilmesini istiyorum!

15 Yıldır Görmediğim Dayım Ofiste Ziyarete Gelip Benden Borç İstedi

122.jpg

Durduk yere birden ortaya çıkıp Hayri seni ofiste ziyarete geliyorum diyen dayım 1 hafta sonra sürpriz yumurtadan çıkar gibi ofise geldi. Çay içti, şirketi zarara soktu. O da yetmemiş gibi benden yüklü miktarda borç istedi. 2 sene içerisinde ödeyeceğini belirten dayımı anneme anlattığımda; 'Küçükken benim çikolatalarımı ve bayram harçlıklarımı yastığımın altından çalıp bir daha vermezdi sakın para falan verme' dedi. Dayımdan şikayetçiyim

Sevgilim Artık Beni İsteme Gelsin!

107.jpg

Merhaba benim 6 yıllık bir sevgilim var evleneceğim evleneceğim diyor ama bir türlü istemeye gelmiyor. 30 yaşıma 3 sene kalmışken daha ne kadar bekleyebilirim acaba?

Lütfen artık beni istemeye gelsin !

87.jpg

Ben balıklarımdan şikayetçiyim. Keratalara koca akvaryum aldım pisleyesiniz diye almadım ki ben bu akvaryumu ! Hepinizin altına bez bağlayıp yüzdürecek halimiz yok. Az yiyin ! Bu günün yarını da var. Ben ne atarsam yiyorlar. İnsan az kışa da saklar..

76.jpg

Erkekler nikahtan sonra neden rahatlarlar? Sanki üzerinden dünya yükü kalmış gibi bir oh çekip kendilerini salı verirler. Bu başıboşluğunun sebebi nedir? Bir zamanlar nişanlım fakat şuan zatı muhterem eşim olsan Serhat Ü. nikahtan sonra sanki dünyayı boş verdi.

Her şeyi böyle bir olumlu düşünür, olumsuzluklarda aman boş ver der oldu. Ee tabi bu rahatlık biz kadınları fazlasıyla rahatsız ediyor. Umarım mesaj yerine ulaşmıştır. :)

86.jpg

Annem oyun hastası 2 tane adres açtım 2'sinin de mailini hatırlamıyor. Facebook adresimden yardım almak için baktım bulamadım, benim hesabımdan oyun isteği gönderiyor arkadaşlarım arayarak gece gündüz oyun oynadığımı zannediyorlar şikayetçiyim! Oyuncu annemi benim hesabımdan uzaklaştırmam için e-mail adresini bulmam konusunda Yardım rica ediyorum.

85.jpg

Evet kaynanamdan çok şikayetçiyim. Başlarda sevsem de kendisini artık hergün ağlatıyor beni. Bir insan oğlunu bu kadar kıymetlendiremez. Oğlu için kırdığı kalplerin farkında değil. Biz birbirimizi bu kadar severken kendisinin artık bize karışmamasını ve artık müzeye kaldırılmasını istiyorum. Yetkililere sesleniyorum lütfen bizim aşkımızı karantina altına alın :/

55.jpg
Noel babadan bu yıl Barbie'nin sonsuz gardrobunu istedim, ama getirmedi. Yıl başında getirmesini istiyorum. Ya da oyuncağı biz alacağız ve Noel Baba\'dan başka hediye kabul etmeyeceğim.

Son düzenleme:
Noel babanın yaptığı gerçekten çok ayıp, umarım gelecek yıl başında Barbie sonsuz gardolabını getirir yoksa sonucu ağır olacak gibi gözüküyor bir daha hediye almayacığını söylemiş. :p:)

Gerçektende ilginç şikayetler :D :p

ahahah Sabah sabah iyi oldu teşekkürler @CrazYALkaN;

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri