- Konular
- 26
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Şimdi size Cadılar Bayramı etkinliği ile gelen NPC Eric'den neler yapabileceğimizi anlatıcam.
Öncelikle bir örnek verelim
Bu şekilde değişebilirsiniz. İlk önce Eric'in yanına gidelim;
Eric'in üzerine tıklarsak bize gelcek pencere şudur;
İlk olarak "Şeker ya da Şaka görevi" ne işe yarar onu göstereceğim. Tıklıyoruz üstüne ve şuraya kadar geliyoruz;
Ve buna tıklamamız gerek. Tıkladığımız zaman sonuç şu oluyor;
Jack O'Lantern akınını başarı ile tamamlama görevi geliyor. Şimdi diğer seçeneklere bakalım.
Şekerlemeleri değiş tokuş et kısmına gelelim. Zaten size "Şekerleme torbasıyla değiş tokuş et" kısmını önceki konumda göstermiştim. O yüzden onu göstermiyorum. Şimdi "Şekerlemeleri değiş tokuş et" kısmına tıklıyoruz.
30 adet sarı kabak şekeri veya 30 adet siyah kabak şekeri vererek Jack O'Lantern Mührü alabiliyoruz. Mührü zaten bildiğiniz için, size 10 adet sarı kabak şekeri veya 10 adet siyah kabak şekeri verek Cadılar Bayramı Kostüm parşömeni alıp kullanmayı göstericem. Öncelikle ben siyah kabak şekerleri ile bir parşömen alıyorum.
Gördüğünüz gibi en sağda altta parşömen geldi. Şimdi parşömene uzman kartı giymemişken çift tıklıyoruz ve sonuç şu oluyor;
Gördüğünüz gibi @Strafang ile kostüm giymiş olduk.
Evet arkadaşlar yardımcı olduysam ne mutlu bana , iyi oyunlar dilerim
Öncelikle bir örnek verelim

Bu şekilde değişebilirsiniz. İlk önce Eric'in yanına gidelim;
Eric'in üzerine tıklarsak bize gelcek pencere şudur;
İlk olarak "Şeker ya da Şaka görevi" ne işe yarar onu göstereceğim. Tıklıyoruz üstüne ve şuraya kadar geliyoruz;
Ve buna tıklamamız gerek. Tıkladığımız zaman sonuç şu oluyor;
Jack O'Lantern akınını başarı ile tamamlama görevi geliyor. Şimdi diğer seçeneklere bakalım.
Şekerlemeleri değiş tokuş et kısmına gelelim. Zaten size "Şekerleme torbasıyla değiş tokuş et" kısmını önceki konumda göstermiştim. O yüzden onu göstermiyorum. Şimdi "Şekerlemeleri değiş tokuş et" kısmına tıklıyoruz.
30 adet sarı kabak şekeri veya 30 adet siyah kabak şekeri vererek Jack O'Lantern Mührü alabiliyoruz. Mührü zaten bildiğiniz için, size 10 adet sarı kabak şekeri veya 10 adet siyah kabak şekeri verek Cadılar Bayramı Kostüm parşömeni alıp kullanmayı göstericem. Öncelikle ben siyah kabak şekerleri ile bir parşömen alıyorum.
Gördüğünüz gibi en sağda altta parşömen geldi. Şimdi parşömene uzman kartı giymemişken çift tıklıyoruz ve sonuç şu oluyor;
Gördüğünüz gibi @Strafang ile kostüm giymiş olduk.
Evet arkadaşlar yardımcı olduysam ne mutlu bana , iyi oyunlar dilerim