Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Ortalama Şansı C++

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 589henry2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rica ederim.

Paylaşım için teşekkürler.
@589henry2; ayar mantığı nedir ona göre anlatım yaparsanız kullanacak kişiler zorlanmaz.

rica ederim konuyu güncelledim calısma mantıgı şu şekildeir gaus gelme sansıdır mınmaxda zaten bellı bu kodlarla zorlanmazsınız anlamakta.

ne yani sen paylaşım yapınca türkiyeyi kurtardığımı sanıyorsun? cimrilik yapılma yok burda diğer forumlarda verilen şeyler zaten bunlar atarlanacak bir durum yok burda.

ben kurtardım demıyorum karın ağrın varki saldırmısın direk ben sana kendi sistemlerini paylaş demıyorum bıldıgın onemlı bılgı varsa paylaş mıllette fayalansın dıyorum. ama olmaz siz yabancı forumda paylaşacaksınız yabancılar kazanacak demı ? bır an once aynanın karsısına gecın ve TÜRKluğunuzu sorgulayın.

Kimse türkiyeyi kurtaracak diye birşey demedi yabancılar forumlara kazadırırken bizimkilerin sistemleri elinde gizlemesi tamamen bir hata konuyu kavgaya sürüklemeyin kimseyi kışkırtmaya gerek yok. konu için teşekkürler

rica ederim.

Paylaşım için teşekkürler yararlı bir paylaşım :)

rica ederim.

Örneğin benim elimde a sistemi var ve bu a sistemi dünyada kimsede yok ben bunu herkesle paylaşırsam herkes bunu kullanırsa benim ne özelliğim kalır ? söylesene ? (Konu için teşekkürler bende bunu arıyordum)

ben sistem kast etmıyorum temel bılgılerı kast ediyorum. rica ederim

Son düzenleme:
Konu ile ilgisiz alakasız gereksiz mesajlar Silindi.

Konu içeriğiyle alakasız kendi aranızdaki sorunları tartışmaları özel mesaj yolu ile yapınız.

- Konuda sözlü hakaret , küçük düşürücü söz , baltalama girişimi olmadığı sürece konu ile ilgili olarak temiz bir tartışma ortamı kurabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri