Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Konu Kapatılabilir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Örneğin benim elimde a sistemi var ve bu a sistemi dünyada kimsede yok ben bunu herkesle paylaşırsam herkes bunu kullanırsa benim ne özelliğim kalır ? söylesene ? (Konu için teşekkürler bende bunu arıyordum)Bilgiyi Paylaşmak Size Birşey Kaybettirmez.
Not : Bildiğinizi Paylaşın Cimri Olmayın.
ne yani sen paylaşım yapınca türkiyeyi kurtardığımı sanıyorsun? cimrilik yapılma yok burda diğer forumlarda verilen şeyler zaten bunlar atarlanacak bir durum yok burda.
Kimse türkiyeyi kurtaracak diye birşey demedi yabancılar forumlara kazadırırken bizimkilerin sistemleri elinde gizlemesi tamamen bir hata konuyu kavgaya sürüklemeyin kimseyi kışkırtmaya gerek yok. konu için teşekkürler
kavgaya sürükleyen bir durum yok kışkırtmada yok zaten demek istedim zaten baska forumda paylaşılan birşeyi gizleyemez zaten
paylaşım yapar istediği gibi zaten kim ne diyebilir.
paylaştığı şeyler zaten başka forumlarda olan şeyler bunu demesi çok saçma geldi.
bu konuda hak verıyorum zaten bulmak ısteyen kısıler her turlu buluyor o yazdıgın sey banada garıp geldı konu kotulemek ıcın degıl ama kendıne aıt bırsey oldumu dersın ıstedıgını neyse tesekkurler konu ıcın
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)