Ben baltalamıyorum konunu sadece bır konu actıysan her turlu sorun için insanlara destek vermen şart.
Ben kimin neyi baltaladığını çok iyi biliyorum konuşmaya gerek yok bu senin mesajına attığım son posttur. Lütfen konuşma rica ediyorum..
Ben kimin neyi baltaladığını çok iyi biliyorum konuşmaya gerek yok bu senin mesajına attığım son posttur. Lütfen konuşma rica ediyorum..
kardeşim olmuyor eklenmiyor kodlar eksik geregini yaparmısınız kendisine ait resim eklesin
@ZacqooLeaven; @Pelin Melek Aslan; @qecekondu06;
Moderatör tarafında düzenlendi:
kardeşim olmuyor eklenmiyor kodlar eksik geregini yaparmısınız kendisine ait resim eklesin
Şuanda misafirlikteyim eve geçtiğim en kısa sürede video çekip atacağım. Bu da yanlış kodları verdin diyenlere güzel bir ders olur :smile:
Şuanda misafirlikteyim eve geçtiğim en kısa sürede video çekip atacağım. Bu da yanlış kodları verdin diyenlere güzel bir ders olur :smile:
sysser verse ben yanlışım diyeceğim ama vermiyor sizin verdiginiz .pyleri attım gene olmadı

sysser verse ben yanlışım diyeceğim ama vermiyor sizin verdiginiz .pyleri attım gene olmadı![]()
En kısa sürede video çekip koyacağım dedim:smile:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)