Teşekkürler aranan bir sistem paylaştığın içinde ayrıca teşekkürler herkez bunu yapıp paylaşmaz![]()
Bir şey değil iyi kullanımlar. Sistem elimde mevcutdu ama hatalıydı. Bunu düzelttim ve paylaştım.:smile:
Alıntı Yazmayı Unutmuşsun Başka Bir Forumdan Alıntı Yapmışsın.
Sistem başka bir forumda mevcut ama hataları vardı düzelttim ve paylaştım, bu kadar basit. Konuyu karalama, yararlanın diye paylaşıyoruz..
Merhaba arkadaşlar,
Konuyu uzatmadan direk anlatıma geçeceğim.
Kodları sorunsuz ve tab ayarlı bir şekilde vereceğim, eğer yapamayan olursa özel mesaj yardımcı olayım.
Görüntü
![]()
constInfo.py açılır ve eklenir
Kod:OPPONENTS_HP = [0, 0]
game.py açılır aratılır
Kod:def OnRecvWhisper(self, mode, name, line):
altına eklenir
Kod:import net if line.find("CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29305|") != -1:Kod:vid = line.split("|")[1] if str(chr.GetNameByVID(int(vid)))!="None": net.SendWhisperPacket(name, "CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29306|" + str(player.GetStatus(player.HP)) + "|" + str(player.GetStatus(player.MAX_HP))) return if line.find("CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29306|") != -1: line = line.split("|") constInfo.OPPONENTS_HP = [int(line[1]), int(line[2])] [CENTER] return[/CENTER]
![]()
uitarget.py açılır ve aratılır
Kod:def __init__(self):
tekrar aratılır
Kod:ui.ThinBoard.__init__(self)
altına eklenir
Kod:self.SaveSecond = 0
![]()
aratılır
Kod:def OnUpdate(self):
ve altına eklenir
Kod:if player.IsPVPInstance(self.vid):Kod:if self.vid != 0: if app.GetTime() > self.SaveSecond: self.SaveSecond = app.GetTime()+1.0 if str(chr.GetNameByVID(self.vid))!="None": net.SendWhisperPacket(str(self.name.GetText()), "CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29305|"+str(player.GetMainCharacterIndex())) if constInfo.OPPONENTS_HP[1]!=0: if constInfo.OPPONENTS_HP[0]<=0: self.SetHP(0) else: [CENTER] self.SetHP(((float(constInfo.OPPONENTS_HP[0])/float(constInfo.OPPONENTS_HP[1]))*100))[/CENTER]
keşke esc>oyunseçeneklerinde hp gösterme kapat/aç özelliğide olsa
keşke esc>oyunseçeneklerinde hp gösterme kapat/aç özelliğide olsa
Yakın zamanda ekleyip paylaşırım.:smile:
Olması gereken bir özellik teşekkürler
Bir şey değil iyi kullanmalar.:smile:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)