ben farklı bi forumdan alıp eklemiştim şuan pc formatlı olduğu için hiçbişey yok server felan deneyemiyorumSanki ben bu konuyu uzun süre önce eklemeye çalışmıştım da olmamıştı, tekrar sen dener misin?
ben farklı bi forumdan alıp eklemiştim şuan pc formatlı olduğu için hiçbişey yok server felan deneyemiyorum
sistemde sıkıntı var ekledimde npcye slota neye tıklarsan pm atıyo sana
Sistem sorunsuz fakat sıkıntı şu bu bildiğin ws de can gösterme normal zamanda değil yani resimdeki gibi sağ tıkladığın adamda görünmüyor ws attığın kişi onayladığında görüntüleniyor.
Sistem sorunsuz fakat sıkıntı şu bu bildiğin ws de can gösterme normal zamanda değil yani resimdeki gibi sağ tıkladığın adamda görünmüyor ws attığın kişi onayladığında görüntüleniyor.
![]()
sistemin mantıgı aslında bu degıl hatalı yani

Merhaba arkadaşlar,
Konuyu uzatmadan direk anlatıma geçeceğim.
Kodları sorunsuz ve tab ayarlı bir şekilde vereceğim, eğer yapamayan olursa özel mesaj yardımcı olayım.
Görüntü
![]()
constInfo.py açılır ve eklenir
Kod:OPPONENTS_HP = [0, 0]
game.py açılır aratılır
Kod:def OnRecvWhisper(self, mode, name, line):
altına eklenir
Kod:import net if line.find("CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29305|") != -1:Kod:vid = line.split("|")[1] if str(chr.GetNameByVID(int(vid)))!="None": net.SendWhisperPacket(name, "CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29306|" + str(player.GetStatus(player.HP)) + "|" + str(player.GetStatus(player.MAX_HP))) return if line.find("CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29306|") != -1: line = line.split("|") constInfo.OPPONENTS_HP = [int(line[1]), int(line[2])] [CENTER] return[/CENTER]![]()
uitarget.py açılır ve aratılır
Kod:def __init__(self):
tekrar aratılır
Kod:ui.ThinBoard.__init__(self)
altına eklenir
Kod:self.SaveSecond = 0
![]()
aratılır
Kod:def OnUpdate(self):
ve altına eklenir
Kod:if player.IsPVPInstance(self.vid):Kod:if self.vid != 0: if app.GetTime() > self.SaveSecond: self.SaveSecond = app.GetTime()+1.0 if str(chr.GetNameByVID(self.vid))!="None": net.SendWhisperPacket(str(self.name.GetText()), "CODE_MESSAGE_OPPONENTS_HP_29305|"+str(player.GetMainCharacterIndex())) if constInfo.OPPONENTS_HP[1]!=0: if constInfo.OPPONENTS_HP[0]<=0: self.SetHP(0) else: [CENTER] self.SetHP(((float(constInfo.OPPONENTS_HP[0])/float(constInfo.OPPONENTS_HP[1]))*100))[/CENTER]
Bu sıstem lazımda lınk olmus guncelleyebılcek varmı acaba
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)