Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Bunu il keşfeden arkadaş metin2dev'de Randomize nickli birisi:
Reply to Rideas
This bug was already fixed, there is my solution.
Anyway nice tutorial.
Reply to Bug with belts
By Randomize, 6 Sep 2014
Open char_item.cpp, find this: bool CHARACTER::SwapItem(BYTE bCell, BYTE bDestCell) Add this above: #define VERIFY_MSG(exp, msg) if...
6 Eylül 2014 te çözülmüş o bug
Reply to Rideas
Anyway nice tutorial.
Reply to Bug with belts
By Randomize, 6 Sep 2014
Open char_item.cpp, find this: bool CHARACTER::SwapItem(BYTE bCell, BYTE bDestCell) Add this above: #define VERIFY_MSG(exp, msg) if...
ben tutup bu adamın videosundan yola çıkıp prim yapacak kişi deilim ilk önce beni tanı sonra yorumlarına kat, forumda iki hazım sorunu yaşan insanların önyargılarıda bi beter oluyor..eminim sen keşfetmişsindir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ken çözdü diyenlere bir cevap buBunu il keşfeden arkadaş metin2dev'de Randomize nickli birisi:
Reply to Rideas
Anyway nice tutorial.
Reply to Bug with belts
By Randomize, 6 Sep 2014
video bnm krdşben tutup bu adamın videosundan yola çıkıp prim yapacak kişi deilim ilk önce beni tanı sonra yorumlarına kat, forumda iki hazım sorunu yaşan insanların önyargılarıda bi beter oluyor..
bahsettiğin konunun linkini atarsan sevinirim.Bug'u keşfeden ben ve fixlenmesinde emeği geçen rideas olmak üzere ken ile bi alakası olduğunu göremiyorum. :grey:
son sayfaya in
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)