Scarlet 1
Scarlet
Bvural41 1
Bvural41
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Server Kurma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan melihalbayrak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

kanatsana filesi yükleyecem ama kendi bilgisayarıma yani virtual pc ya da diğer sanal pc programı üzerine ama yüklemek için freebsd 9.2 sürümü istiyor internetteki vhd li files lere baktım fakat hepsi 7.0 sürümünü kullanıyor acaba sorunsuz şekilde virtual pc ye nasıl yüklerim bu filesi ? forumdaki 9.2 vhd dosyasını indirip denedim ama sorun çıkıyor olmuyor nasıl yapabilirim nasıl yükleye bilirim bu filesi hamachili yada hamachisiz şekilde ?

kanatsana filesi yükleyecem ama kendi bilgisayarıma yani virtual pc ya da diğer sanal pc programı üzerine ama yüklemek için freebsd 9.2 sürümü istiyor internetteki vhd li files lere baktım fakat hepsi 7.0 sürümünü kullanıyor acaba sorunsuz şekilde virtual pc ye nasıl yüklerim bu filesi ? forumdaki 9.2 vhd dosyasını indirip denedim ama sorun çıkıyor olmuyor nasıl yapabilirim nasıl yükleye bilirim bu filesi hamachili yada hamachisiz şekilde ?

free bsd yi yükleyerek kurabilirsin virtual pc den kuramazsın yanlız sana tavsiyem o filesi kullanmaman çünkü hatalı bir files

Son düzenleme:

Virtual PC , vhd yerine

VirtualBox kullanın c++ , python bölümünde source build etme konusu var orada 6gblik bir vdi paylaşıldı o sorunsuz çalıştırır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri