- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamın aleyküm kolay gelsin.. Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.
Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor 1 aydır çarım banlıydı zaten sizden ricam şunu kaldırmanız. Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..
@DN Angel; @erdemaa;
Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor 1 aydır çarım banlıydı zaten sizden ricam şunu kaldırmanız. Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..
@DN Angel; @erdemaa;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor
Şimdiye kadar ban yeyip de ben suçluyum diyen birine denk gelmedim

Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
sistemi üzerinden talep oluşturarak itiraz edebilirsiniz size talebiniz üzerinden gerekli cevaplar verilir ve uygun görülürse gerekli kanıtlar gösterilir Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.
Oyunu bırakıp gittiğinizde hesabınızda sohbet banı olmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 16
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Sohbet banı sadece küfür içerikli konuşmalardan dolayı olmaz. Açık vari tehditlerde bu ban'ı yemenize sebep olmuş olabilir. Daha temiz ve dikkatli bi oyun oynamanız dileği ile.
Ek olarak gün boyu 3 konu ve 3 üde ban veya hesap silinimi ile ilgili olduğu dikkatimi çekti. Bence ticket sisteminden yeterli kanıtlar size gönderilmiş olmalı.
Destek sistemi ile iletişime geçip, bir hata varsa düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz.
Ek olarak gün boyu 3 konu ve 3 üde ban veya hesap silinimi ile ilgili olduğu dikkatimi çekti. Bence ticket sisteminden yeterli kanıtlar size gönderilmiş olmalı.
Destek sistemi ile iletişime geçip, bir hata varsa düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz.
Son düzenleme:
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Selamın aleyküm kolay gelsin.. Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.
@DN Angel; @erdemaa;
Kimse size durduk yere ban atmaz. Panelde sorun olduğu için talepler bekletiliyor siz de diğer oyuncular gibi beklerseniz ilgilenilir dediğiniz gibi suçsuz iseniz.
- Konular
- 37
- Online süresi
- 57m 30s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 71
- MmoLira
- -44
- DevLira
- 0
Şimdiye kadar ban yeyip de ben suçluyum diyen birine denk gelmedim
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.sistemi üzerinden talep oluşturarak itiraz edebilirsiniz size talebiniz üzerinden gerekli cevaplar verilir ve uygun görülürse gerekli kanıtlar gösterilir
Oyunu bırakıp gittiğinizde hesabınızda sohbet banı olmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum
Bilip bilmeden burada konuşuyorsun. Destek sisteminin çalışmadıgını bilmiyor musun?
Zaten bir suçum olmadıgını, Silencer ile EwilDragon ws atarken sohbet banı yediğimi herkes biliyor. Küfürmüş tehditmiş bilmeden fazla konuşmayın. Shorty kafasına göre serverde her türlü şeyi yaptıgınıda biliyoruz. Kiminin çarı soyuldummu yardım ediyor kimini duymuyor bile bende onlardan biriyim. Zaten hep iyiliğimizden kaybettik. Bırakmıyorum oyunu var mı sıkıntı?
Bu işin suçlusu Türka
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)