SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
Hikaye Ekle

Sohbet Banı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Schze
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Schze

Level 4
TM Üye
Konular
37
Online süresi
57m 30s
Reaksiyon Skoru
31
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
71
MmoLira
-44
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Selamın aleyküm kolay gelsin.. Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.

Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor 1 aydır çarım banlıydı zaten sizden ricam şunu kaldırmanız. Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..
@DN Angel; @erdemaa;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor

Şimdiye kadar ban yeyip de ben suçluyum diyen birine denk gelmedim :)

Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..

sistemi üzerinden talep oluşturarak itiraz edebilirsiniz size talebiniz üzerinden gerekli cevaplar verilir ve uygun görülürse gerekli kanıtlar gösterilir

Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.

Oyunu bırakıp gittiğinizde hesabınızda sohbet banı olmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum

Sohbet banı sadece küfür içerikli konuşmalardan dolayı olmaz. Açık vari tehditlerde bu ban'ı yemenize sebep olmuş olabilir. Daha temiz ve dikkatli bi oyun oynamanız dileği ile.

Ek olarak gün boyu 3 konu ve 3 üde ban veya hesap silinimi ile ilgili olduğu dikkatimi çekti. Bence ticket sisteminden yeterli kanıtlar size gönderilmiş olmalı.
Destek sistemi ile iletişime geçip, bir hata varsa düzeltilmesi için talepte bulunabilirsiniz.

Son düzenleme:
Selamın aleyküm kolay gelsin.. Zaten itemleri satıp oyunu bırakıp gideceğim yeter bu haksızlıklar.

Haksız yere atılan sonsuz sohbet banı 1.5 aydır duruyor 1 aydır çarım banlıydı zaten sizden ricam şunu kaldırmanız. Küfür falan yok ha sakın yanlış anlaşılmasın elle tutulur bir nedeni kesinlikle yoktur bilginize..
@DN Angel; @erdemaa;

Kimse size durduk yere ban atmaz. Panelde sorun olduğu için talepler bekletiliyor siz de diğer oyuncular gibi beklerseniz ilgilenilir dediğiniz gibi suçsuz iseniz.

Şimdiye kadar ban yeyip de ben suçluyum diyen birine denk gelmedim :)

sistemi üzerinden talep oluşturarak itiraz edebilirsiniz size talebiniz üzerinden gerekli cevaplar verilir ve uygun görülürse gerekli kanıtlar gösterilir

Oyunu bırakıp gittiğinizde hesabınızda sohbet banı olmasının sizi etkileyeceğini sanmıyorum

Bilip bilmeden burada konuşuyorsun. Destek sisteminin çalışmadıgını bilmiyor musun?

Zaten bir suçum olmadıgını, Silencer ile EwilDragon ws atarken sohbet banı yediğimi herkes biliyor. Küfürmüş tehditmiş bilmeden fazla konuşmayın. Shorty kafasına göre serverde her türlü şeyi yaptıgınıda biliyoruz. Kiminin çarı soyuldummu yardım ediyor kimini duymuyor bile bende onlardan biriyim. Zaten hep iyiliğimizden kaybettik. Bırakmıyorum oyunu var mı sıkıntı?

Bu işin suçlusu Türka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri