Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Metin2 pvp sunucusu arıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byexe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 585

byexe

Level 1
Üye
Konular
3
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 7 Ay 24 Gün
Başarım Puanı
67
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi sağlan sunucuya ihtiyacım var. Daha önce kiralamış olduğum sunucudan zaman zaman sıkıntılar yaşıyorum.
günlük ortalama 3500 ile 4000 oyuncuya lağsız sorunsuz sunucu verebilecek 7/24 sağlam çalışabilecek arkadaşlar varsa konu altına cevap yazabilirler.
Teşekkürler.

Konu başlığında belirtmiş olduğum gibi sağlan sunucuya ihtiyacım var. Daha önce kiralamış olduğum sunucudan zaman zaman sıkıntılar yaşıyorum.
günlük ortalama 3500 ile 4000 oyuncuya lağsız sorunsuz sunucu verebilecek 7/24 sağlam çalışabilecek arkadaşlar varsa konu altına cevap yazabilirler.
Teşekkürler.
Merhabalar
Şuanki isteklerinizi karşılıyor durumdayız anlık ve detaylı konuşmak için lütfen skype adresimizi ekleyin

sizinle çalışan bir arkadaşım var danıştıktan sonra geri dönüş yapacağım.

Teşekkürler.

Yeni alt yapıların tamamlanması sebebiyle belirttiğiniz lagsız ortamı sağlayabileceğimizin garantisini vermek isterim. Uygun fiyatlara sahip paketlerde donanımsal korumalarımız ücretsiz olup fileslerimizin tüm sorunları bu gece itibariyle tamamen fixlenmiş olup yeni alt yapıya geçiş yapmış bulunmaktayız. Yarın Akşam 5 ten sonra yeni alt yapıya sahip filesler yayınlanacaktır. Files özellikleri aşağıdaki gibidir.

http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...lis-ile-100-korumali-kampanyalar-ustelik.html

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri