- Konular
- 4,805
- Online süresi
- 4140s
- Reaksiyon Skoru
- 573
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 364
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 23 Gün
- MmoLira
- 117
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
[h=4]Trabzon Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Erkan Zengin-Mehmet Ekici kavgası için Çocuk değiller, burası da kreş değil. Kulaklarından tutup barıştıracak halimiz yok'' dedi.[/h]10 Ekim 2015, Cumartesi
Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasındaki kavga olayına açıklık getiren Hurma, Erkan ve Mehmet arasında gerginlik yaşandı. Bunlar, her zaman her yerde olur. Soyunma odasının gergin olmasını istiyoruz. Soft bir ortam istemiyoruz. Doz zaman zaman yükselir veya azalabilir. Bunları disiplinsizlik olarak görmüyorum. Takım içerisinde kavga yoksa, bu durum takım ruhuna yakışmaz ifadelerini kullandı.
Mehmet Ekicinin, Erkan Zengin ile yaşadığı olay nedeniyle kendisine ve Şotaya kırgın olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan Hurma şunları söyledi:
Bana ve hocaya herhangi bir oyuncunun kırgın olduğunu düşünmüyorum. Birisi 30, diğeri 25 yaşında. Çocuk değiller. Burası da kreş veya anaokulu değil. Kulaklarından tutup barıştıracak halimiz yok. İkisi de aralarındaki problemlerini çözebilmeli, araya birilerinin girmesine gerek yok.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
A+A-
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
'un Sportif Direktörü Süleyman Hurma, bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Erkan Zengin ve Mehmet Ekici arasındaki kavga olayına açıklık getiren Hurma, Erkan ve Mehmet arasında gerginlik yaşandı. Bunlar, her zaman her yerde olur. Soyunma odasının gergin olmasını istiyoruz. Soft bir ortam istemiyoruz. Doz zaman zaman yükselir veya azalabilir. Bunları disiplinsizlik olarak görmüyorum. Takım içerisinde kavga yoksa, bu durum takım ruhuna yakışmaz ifadelerini kullandı.
Mehmet Ekicinin, Erkan Zengin ile yaşadığı olay nedeniyle kendisine ve Şotaya kırgın olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan Hurma şunları söyledi:
Bana ve hocaya herhangi bir oyuncunun kırgın olduğunu düşünmüyorum. Birisi 30, diğeri 25 yaşında. Çocuk değiller. Burası da kreş veya anaokulu değil. Kulaklarından tutup barıştıracak halimiz yok. İkisi de aralarındaki problemlerini çözebilmeli, araya birilerinin girmesine gerek yok.
- Konular
- 59,185
- Online süresi
- 4ay 14g
- Reaksiyon Skoru
- 14,227
- Altın Konu
- 2,398
- Başarım Puanı
- 1,051
- TM Yaşı
- 11 Yıl 1 Ay 21 Gün
- MmoLira
- 694,336
- DevLira
- 234
http://www.turkmmo.com/trabzonspor/3347628-burasi-kres-degil.html
Daha önce açıldığı için kapatıldı.
Daha önce açıldığı için kapatıldı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...