HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Marka olarak doğrudan yorum yaparsam doğru olmaz. Daha çok kişilerin kendilerinin kullandığı modellerle ilgili sorunlar olabilir. Örneğin bende şuan Asus marka bir bilgisayar kullanıyorum fakat hiç bir sorunum yok.İlginiz için teşekkür ederim , dediginiz gibi yapicam fiyat düşünce haber ver butonuna tıkladım ve belirttiginiz 3. Bilgisayar hoşuma gitti fiyati 1300TL olan lenovo markali olan ayrica söyle bir durum var , cogu kisi bana hp marka bilgisayar önerdi ( casper , exper , asus ) bu markalardan uzak durmami söylediler nedeni nedir sizce
Bu sebeple doğrudan markaya bakarak değil de, sistemde kullanılan parçaları incelemek önemli.
Marka olarak doğrudan yorum yaparsam doğru olmaz. Daha çok kişilerin kendilerinin kullandığı modellerle ilgili sorunlar olabilir. Örneğin bende şuan Asus marka bir bilgisayar kullanıyorum fakat hiç bir sorunum yok.![]()
Bu sebeple doğrudan markaya bakarak değil de, sistemde kullanılan parçaları incelemek önemli.
Teşekkür ederim ilginiz için tekrar
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)