Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Nasıl bir bilgisayar almalıyım.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 00ALEX00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 597

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba

Şuan kullandığım bilgisayar 7 senelik , ve internete dahi girmiyor desem yeridir , sebebi ONLİNE OYUNLAR oynuyorum sürekli , ve bu online oyunlarin alt yapısını kavramaya çalışıyorum kendimi , yazılım vb konularda geliştirmeye çalışıyorum örnek verim bu online oyunlarin alt yapısıni oluşturmak için gerekli 4 program var , bunlardan bir tanesi 6 GB diğeri ise 22GB digerleri düşük bu yüzden bilgisayarim cok ağır bazen okadar kızıyorumki bilgisayari kapatıp televizyon izlemeye gidiyorum :) , sizden ricam hem ucu hem saglan bilgisayar önerisinde bulunmaniz .

Aklımdan geçen bilgisayar (Özellik olarak.)

En az Intel Core i5

En az 4 GB Ram

2 GB Ekran Kartı

Bilgisayar Özelliklerinden anlamıyorum sadece ( ram , ekran karti vb yüksekliğine bakarım ) fakat yeni bir bilgisayar alacagim ve bütçem 1000TL Bundan fazla para odiyemem.

Taksit ile alacagim , sizden ricam varsa bu bütçeye uygun bilgisayarlari konu altından belirtin ayrica bilgisayari ( teknosa , vatan bilgisayar ) gibi taninmis firmalardan internet üzerinden alacağım , belirttiğiniz bilgisayari markasiyla fiyati ve bütün özellikleri ile yazin lütfen.

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Merhaba,

Maalesef aradığınız özelliklerde bir bilgisayarı belirttiğiniz bütçeyle alamazsınız çünkü i5 işlemci ortalama fiyatlar da en ucuzu 500-600lira. Bu yüzden aradığınız sistem özelliklerini biraz daha aşağıda tutmanız gerekebilir.

Tam olarak aradığınız özelliklerde olmasada ona yakın olarak:
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
Bunu inceleyebilirsiniz, ekran kartı paylaşımlı fakat yine de eski bilgisayarınıza göre daha çok perfomans sağlayacaktır.
Merhaba,

Maalesef aradığınız özelliklerde bir bilgisayarı belirttiğiniz bütçeyle alamazsınız çünkü i5 işlemci ortalama fiyatlar da en ucuzu 500-600lira. Bu yüzden aradığınız sistem özelliklerini biraz daha aşağıda tutmanız gerekebilir.

Bunu inceleyebilirsiniz, ekran kartı paylaşımlı fakat yine de eski bilgisayarınıza göre daha çok perfomans sağlayacaktır.

Son düzenleme:
Merhaba,

Hocam almışken sağlam birsey almak istiyorum ve bütçem 1000 TL fakat belirttiginiz bilgisayar cok düşük yorum ve fikriniz için teşekkür ederim , ama biraz daha araştırmam gerekicek belki indirime felan girebilir. Ve ekran kartı paylaşımlimi daha iyi paylaşımsiz olan bilgisayarlarmi daha iyi ?

Hocam almışken sağlam birsey almak istiyorum ve bütçem 1000 TL fakat belirttiginiz bilgisayar cok düşük yorum ve fikriniz için teşekkür ederim , ama biraz daha araştırmam gerekicek belki indirime felan girebilir. Ve ekran kartı paylaşımlimi daha iyi paylaşımsiz olan bilgisayarlarmi daha iyi ?
Dün iki farklı ürünün linkini daha koymuştum fakat bütçenizin en fazla bin lira olacığını söylemişsiniz bu sebeple kaldırıp şuan ki linki ekledim. Dediğim gibi bütçeniz biraz düşük olduğu için çok iyi bir ürün beklememelisiniz. Paylaşımsız ekran kartı her zaman daha iyidir, daha çok perfomans alırsınız çünkü paylaşımlı ekran kartı modellerinde ram'dan kullanır. Buda sizin daha düşük perfomans almanıza neden olacaktır. Bu sebeple oyun oynamayı seviyorsanız her zaman paylaşımsız ekran kartı kartı olan bilgisayarları seçmelesiniz.

bunun da ekran kartı paylaşımlı fakat yine ram'i diğerkine göre daha yüksek az da olsa işinizi görecektir.

Ek olarak;
bunu inceleyebilirsiniz. 4GB Ram ve i3 İşlemci (3,6GHz) 1GB AMD paylaşımsız ekran kartı ihtiyacınızı çok fazla olmasada göreciğinden eminim.

bütçenizi biraz daha arttırıp bunu da inceleyebilirsiniz. Sistem özellikleri bir önceki belirttiğim kasayla neredeyse aynı fakat eminim ki NVIDA grafik kartıyla AMD'ye göre daha fazla performans sağlayacaktır. Ayrıca oyun oynadığınızdan bahsetmişsiniz 1TB HDD ihtiyacınızı yine karşılayacaktır.

Belirttiğiniz bütçeyi 125-350lira arası aşsada maalesef belirttiğiniz özelliklere en yakın kasalar şuan da bu ikisi. Eğer bütçenize daha yakın veya daha aşasında bir şeyler bakarsanız ne yazık ki sistem özellikleri de doğrudan düşecektir.

Ayrıca "Fiyat düşünce haber ver." butonundan gerekli bilgilerinizi girerek fiyat düşünce haberdar olabilirsiniz.

Dün iki farklı ürünün linkini daha koymuştum fakat bütçenizin en fazla bin lira olacığını söylemişsiniz bu sebeple kaldırıp şuan ki linki ekledim. Dediğim gibi bütçeniz biraz düşük olduğu için çok iyi bir ürün beklememelisiniz. Paylaşımsız ekran kartı her zaman daha iyidir, daha çok perfomans alırsınız çünkü paylaşımlı ekran kartı modellerinde ram'dan kullanır. Buda sizin daha düşük perfomans almanıza neden olacaktır. Bu sebeple oyun oynamayı seviyorsanız her zaman paylaşımsız ekran kartı kartı olan bilgisayarları seçmelesiniz.

bunun da ekran kartı paylaşımlı fakat yine ram'i diğerkine göre daha yüksek az da olsa işinizi görecektir.

Ek olarak;
bunu inceleyebilirsiniz. 4GB Ram ve i3 İşlemci (3,6GHz) 1GB AMD paylaşımsız ekran kartı ihtiyacınızı çok fazla olmasada göreciğinden eminim.

bütçenizi biraz daha arttırıp bunu da inceleyebilirsiniz. Sistem özellikleri bir önceki belirttiğim kasayla neredeyse aynı fakat eminim ki NVIDA grafik kartıyla AMD'ye göre daha fazla performans sağlayacaktır. Ayrıca oyun oynadığınızdan bahsetmişsiniz 1TB HDD ihtiyacınızı yine karşılayacaktır.

Belirttiğiniz bütçeyi 125-350lira arası aşsada maalesef belirttiğiniz özelliklere en yakın kasalar şuan da bu ikisi. Eğer bütçenize daha yakın veya daha aşasında bir şeyler bakarsanız ne yazık ki sistem özellikleri de doğrudan düşecektir.

Ayrıca "Fiyat düşünce haber ver." butonundan gerekli bilgilerinizi girerek fiyat düşünce haberdar olabilirsiniz.

İlginiz için teşekkür ederim , dediginiz gibi yapicam fiyat düşünce haber ver butonuna tıkladım ve belirttiginiz 3. Bilgisayar hoşuma gitti fiyati 1300TL olan lenovo markali olan ayrica söyle bir durum var , cogu kisi bana hp marka bilgisayar önerdi ( casper , exper , asus ) bu markalardan uzak durmami söylediler nedeni nedir sizce

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri