TuZaKK 1
TuZaKK
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
R 1
Roksam
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Sevdamsın 1
Sevdamsın
farkmt2official 1
farkmt2official
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

NetMarLis Müşteri Yorumları Ve Önerileri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NetMarLis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 150
  • Görüntüleme Görüntüleme 19K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Geç de olsa sunucuyu teslim aldım netmarlisten umarım sıkıntı yasamayız kolay gelsin.

Merhaba Arkadaşlar ,

Yepyeni bir yeniliği sizlere tanıtmaktan mutluluk duyarım. Söz verdiğimiz gibi sürekli işinize yarayacak yenilikleri getiriyoruz. Dahada güçlü bir alt yapı ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Gelen bu yenilikten bahsetmek gerekirse , sunucularınıza uzaktan bağlantı sağlayabileceksiniz. Sorularınız olacaktır elbette . Bu hizmet bir çok firmada var ne gibi + özellikleri var diye sorularınız olursa eğer , En büyük farkı konsol yönetimidir. Bu konsol sayesinde sunucularınıza vmware yetkisi verilir ve bize gerek kalmadan her türlü sorununuzu kendiniz çözebileceksiniz. Hemen ssleri paylaşalım. Yeni özelliğimiz herkese hayırlı olsun.

1.png

2.png

İlk zamanlarda Netmarlis bilişimi pek tanımadıgım için güvenememiştim. Ancak su ana kadar 4 bılısım kullandım ve bu bılısımler arasında en ıyısı netmarlis. Bildirimlere masait saatleri dışında dahi bakılıyor. Files on numara. Herhangi bi sıkıntı yok. Teşekkürler Netmarlis :)

Ödeme bildirimini yaptık bakalım 24 saat geçti üstünden henüz bi bilgi alamadım ne zaman teslim edileceğine dair bekliyoruz..

0 850 840 32 72 bu numarayı ara ve söyle usta. Site kurallarında 3 gunde teslımat verılır en gec yazıyor. Yogun olunca teslimat geç oluyor. Bi ara usta sen sor bu numaradan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri