romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Hesabım aylar Önce Silindi :/

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GercegiBilenKisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 18 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

GM Çarım Silindi Mi ne oldu Bİlmiyorum Silencer e olan şey banada Oldu 3 4 ay oluor Bu olay hakkında IJameSBonDI IIJameSBonDII Çarım Balık eventi oldu Ardından Bakım oldu sanırım saat 2 ye kadar giremedim VE girdim Çarıma 2 Karakterimde Çarımda yok idi. Destege Ticket attim Sana e posta vereyim yazmış dn angel ben E postayı napayım çar silinmiş Demek ki Yoksa neden karakterler yok olsun üstüne üstlük başka Bir çarımda 103 olan Ninja llJamesBondll çarımda gitmiş. Hesap ismi veya şifre yanlış Diyor Bilen yok ıd şifremi Cevap yazarsanız SeviniriM. Destege ticket at Cevabı gelmezse iyi olur Defalarca attım :) İyi Forumlar

GM Çarım Silindi Mi ne oldu Bİlmiyorum Silencer e olan şey banada Oldu 3 4 ay oluor Bu olay hakkında IJameSBonDI IIJameSBonDII Çarım Balık eventi oldu Ardından Bakım oldu sanırım saat 2 ye kadar giremedim VE girdim Çarıma 2 Karakterimde Çarımda yok idi. Destege Ticket attim Sana e posta vereyim yazmış dn angel ben E postayı napayım çar silinmiş Demek ki Yoksa neden karakterler yok olsun üstüne üstlük başka Bir çarımda 103 olan Ninja llJamesBondll çarımda gitmiş. Hesap ismi veya şifre yanlış Diyor Bilen yok ıd şifremi Cevap yazarsanız SeviniriM. Destege ticket at Cevabı gelmezse iyi olur Defalarca attım :) İyi Forumlar

Konuyla ilgili desteğe ticket atınız hesabınız oyun tarafından silinmez ticket atarak çözüme ulaştırabilirsiniz

Konuyla ilgili desteğe ticket atınız hesabınız oyun tarafından silinmez ticket atarak çözüme ulaştırabilirsiniz
Tiçketlere Cevap veriyormusunuz ki Tiçket atın diyorsunuz ?

ely2 yönetim sistemi değiştiği için bir süredir tickete bakamıyoruz.

O zaman neden forum üzerinden işlem yapmıyorsunuz ? Çözemediğiniz konulara panelden önce de cevap vermiyordunuz. 3 defa ticket attım, 3 tane konu açtım hesabımdaki sorun yüzünden. 3 aydır neden cevap yok ?

Daha önceki mesajında efsun aktarma kesinlikle gelecek 2-3 bakıma diye güvence vermiştin. 3 aydır getiremediniz. Yönetime oyunu bilmeyen kişileri alıyorsunuz. Verdiğiniz cevaplar ile kendi içinizde çelişiyorsunuz.

Gereken ilgiyi göstermediğiniz sürece Pidge ve Hunk için son sene olacak bu. İyi günler, iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri