Türkiye'nin ilk OldSchool MOBİL 1-99 Sunucusu Sezar2 9 Ekim'de Açılıyor! Rekor Açılışı Kaçırma! HEMEN TIKLA!
Yahu adam iki saat o anı bekliyip video mu çeksin nasıl bir mantıkdır bu kodları görüyorsun exp le ilgili inicek olan bi dosyada yok daha ne kanıtı
SS' ile uğraşmayın buyrun bizzat deneyin.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.![]()
Ozaman bende birsey ekledimmi server icinden site adresi koycam ordan bakarsiniz hemde reklam olmus olur iyi olur ? Hemde bos yere neden ben ely gireyim packini indireyim @qecekondu06;
Son düzenleme:
teşekkürler kanıt gerektirmeyecek bir konudur daha önce vslik pinamt2 serverimde 40k files kullanıyordum 92 lvl başlangıçlı olduğu için köpeklerin explerini artırmam gerekiyordu notxt olsun olmasın 2sindede denedim hiç exp artmıyordu ve arada sıfırlanıyordu çözüm olarak köpeklerin expini questten artırmıştım bu konu sayesinde queste gerek kalmayacaktır bu konunun görüntülenecek bi kanıtı olmazMerhaba
mob_proto tablosunda exp sekmesine hayvan gibi abanıp kolay olsun diye düzenleme yapıp oyuncu yaratık keserken exp sıfırlanma sorunu var diye duyabilirsiniz.
char_battle.cpp dosyanızı açıp CTRL + F yapıp
Bulun ve altına
Kod:if (iExp < 0) { iExp = 1 * (to->GetNextExp() / 100); }
Tabi bu çok kekan işi bir çözümdür GiveExp fonksiyonu içerisinde karakter exp yüzüğü takmışmı premium varmı exp veren başka nesneler varmı diye 4-5 tane kontrol var bu tamamen zamanın ymir geliştiricilerinin hepsi varken ne oluyor veya biz exp i overflow edelim ne olacak bakalım diye test etmemelerinden kaynaklanıyor.
Fonksiyon baştan yazılabilir yapan tabi vardır elbet.
bunun kanıtı sadece video ile önce sorunu çekmek sonra src build edip sorunun çözüldüğünü göstermek gerekir ve uzun sürer
iyi forumlar
@alondark54; @EmreGokceSnsz;
Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkürler kanıt gerektirmeyecek bir konudur daha önce vslik pinamt2 serverimde 40k files kullanıyordum 92 lvl başlangıçlı olduğu için köpeklerin explerini artırmam gerekiyordu notxt olsun olmasın 2sindede denedim hiç exp artmıyordu ve arada sıfırlanıyordu çözüm olarak köpeklerin expini questten artırmıştım bu konu sayesinde queste gerek kalmayacaktır bu konunun görüntülenecek bi kanıtı olmaz
bunun kanıtı sadece video ile önce sorunu çekmek sonra src build edip sorunun çözüldüğünü göstermek gerekir ve uzun sürer
iyi forumlar
@alondark54; @EmreGokceSnsz;
öyle diyorsunuzda sizin lafınızla millet denemez kanıt eklemeniz gerekmektedir.
Konu için kanıta gerek yok bölüme bakarsanız her konuda kanıt isteme gibi bir durumumuz da yok,
Kolay Gelsin
Kolay Gelsin