- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
''hiç bir hesap sebepsiz silinmez'' ile bunu çıkarmanız olmamış ama sebep bildirilir size, bu tür şeyler Takım Liderler'i tarafından yapıldığı için açıklama yapılacaktır.
Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?
Size daha iyi hizmet verebilmek için yenilenen panel'deki sorunlar nedeniyle sizin gibi diğer oyuncular da beklemekte. @Shorty; gerekli cevabı verecektir size.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 34
- Reaksiyon Skoru
- 128
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 80
- MmoLira
- 9
- DevLira
- 0
İyi olmuş milleti skypeye cekip Allah kitap küfür ederken dusunseydin bazi seyleri.
- Konular
- 11
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
İyi olmuş milleti skypeye cekip Allah kitap küfür ederken dusunseydin bazi seyleri.
Beni tanıyan tanıyor Alicim skype üzerinden o kadar küfür ettiler küfür etmeden daha feci bir şekilde akıllarını aldım.Kankilerin iyi bilirler.. Yeni bir hesap kurmak çok zor bir iş değil yine alırız aklınızı ondan hiç şüphen olmasın ,ayrıca iyi olmuş derken empati yapman gerekirdi neyse bunu da senden beklememek lazım.
Konu güncel..