noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Sebepsiz hesap silinmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaanKarkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

''hiç bir hesap sebepsiz silinmez'' ile bunu çıkarmanız olmamış ama sebep bildirilir size, bu tür şeyler Takım Liderler'i tarafından yapıldığı için açıklama yapılacaktır.

Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?

Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?

Size daha iyi hizmet verebilmek için yenilenen panel'deki sorunlar nedeniyle sizin gibi diğer oyuncular da beklemekte. @Shorty; gerekli cevabı verecektir size.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi olmuş milleti skypeye cekip Allah kitap küfür ederken dusunseydin bazi seyleri.

Beni tanıyan tanıyor Alicim skype üzerinden o kadar küfür ettiler küfür etmeden daha feci bir şekilde akıllarını aldım.Kankilerin iyi bilirler.. Yeni bir hesap kurmak çok zor bir iş değil yine alırız aklınızı ondan hiç şüphen olmasın ,ayrıca iyi olmuş derken empati yapman gerekirdi neyse bunu da senden beklememek lazım.

Konu güncel..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri