noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Sebepsiz hesap silinmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaanKarkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

''hiç bir hesap sebepsiz silinmez'' ile bunu çıkarmanız olmamış ama sebep bildirilir size, bu tür şeyler Takım Liderler'i tarafından yapıldığı için açıklama yapılacaktır.

Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?

Yaklaşık 2 ay gibi bir süreçten bahsediyorum,silinme sebebimi geçerli kılacak delili görmek için kaç ay daha beklemeliyim ?

Size daha iyi hizmet verebilmek için yenilenen panel'deki sorunlar nedeniyle sizin gibi diğer oyuncular da beklemekte. @Shorty; gerekli cevabı verecektir size.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İyi olmuş milleti skypeye cekip Allah kitap küfür ederken dusunseydin bazi seyleri.

İyi olmuş milleti skypeye cekip Allah kitap küfür ederken dusunseydin bazi seyleri.

Beni tanıyan tanıyor Alicim skype üzerinden o kadar küfür ettiler küfür etmeden daha feci bir şekilde akıllarını aldım.Kankilerin iyi bilirler.. Yeni bir hesap kurmak çok zor bir iş değil yine alırız aklınızı ondan hiç şüphen olmasın ,ayrıca iyi olmuş derken empati yapman gerekirdi neyse bunu da senden beklememek lazım.

Konu güncel..

Destek sistemi yenileniyor bu yüzden ticketine cevap gelmedi ben gerekli yere bildirdim bekliceksin herkes gibi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri