onur akbaş 1
onur akbaş
IronTalonX 1
IronTalonX
D 1
delimuratt
berzahx 1
berzahx
PrimeAC 1
PrimeAC
DEVLOPER 1
DEVLOPER
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Sebepsiz hesap silinmesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KaanKarkaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

KaanKarkaya

Level 2
Üye
Konular
11
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 7 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

İyi aksamlar arkadaşlar, 12.08.2015 tarihinde sebepsiz yere silinen veya kapatılan hesabım ile ilgili destek sisteminden 2 aydır tek bir dişe dokunur cevap alamadığımdan buraya konu açıyorum. Bana sunulan videoda hakaret ettiğimi beyan edip kapatıldığını dair sadece dm angel hakaret etmediğim bir video ile geri dönüşte bulundu bu hakaret olarak sayılan videoda bile şahısa bir hakaretim yok ama varsayalım ufak bir hakaret oldu ( küfürkesinlikle olamaz ) bunun sonucu hesap silmek midir ? veya oyuncuya tek bir kare açıklama yapmadan hesabını silmek midir ? Yapılan işlem ne kadar yasaldır ? Yıllardır içinde bulunduğumuz oyun bu kadar amatörce mi yönetiliyor acaba ? diye sormadan edemiyor insan,gereğinin yapılmasını 2 ay sonra tekrardan ''rica ediyorum''... İyi forumlar
asdsadq.png
3055incif7702132.png

Panelde sorun olduğu için bekletiliyorsunuz ayrıca hiç bir hesap sebepsiz silinmez @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Oyunda ki ufak atışmalar hesap silmek için geçerli sebep mi diyorsun ?

''hiç bir hesap sebepsiz silinmez'' ile bunu çıkarmanız olmamış ama sebep bildirilir size, bu tür şeyler Takım Liderler'i tarafından yapıldığı için açıklama yapılacaktır.

Kardeşim Metin2 Oyunlarında Hesap silinme diye birşey söz konusu olamaz kimse hesap silemez Silersede Kendi uydurduğu kurallarla Siler Sende Açarsın davayı Hakkını alırsın Metin2 Oyunlarında hesap silme diye birşey yok iyi forumLar.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri