HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhabalar kolay gelsin , Elym2 Pidge oyuncusuyum , oyunda STER isimli '' çocuk '' ile ticaret için anlaştık. Çok ta net bir şekilde ticarete güneş kılıcı + ay kılıcı + kostüm koydu bende element bıçağı koydum. Kabule bastığım anda sadece envanterime ay kılıcı geldi. Yine mi böyle buglar başladı ne oluyor ? Adam elinde hala güneşle geziyor ya.
Lonca üyelerimin kişiye attığı pm' sonucu verilen yanıtlar ve ticaret'ten 2 saniye sonrasına ait görüntüleri içeren videoyu da paylaşıcağım 1-2 dakika içerisinde.
Merhabalar kolay gelsin , Elym2 Pidge oyuncusuyum , oyunda STER isimli '' çocuk '' ile ticaret için anlaştık. Çok ta net bir şekilde ticarete güneş kılıcı + ay kılıcı + kostüm koydu bende element bıçağı koydum. Kabule bastığım anda sadece envanterime ay kılıcı geldi. Yine mi böyle buglar başladı ne oluyor ? Adam elinde hala güneşle geziyor ya.
Konu ile ilgili ticket attınızmı?
Konu ile ilgili ticket attınızmı?
Evet ticket attım oradada belirttim , oyundaki McHayri olarak bilinen yamaaco-lavse yançarlarıyla oynayan kişidir. Ve güneşi geri vermek zorunda kaldı üstüne gidince. Geri verişinin ve konuşmaların videosu da var onları da ticket ile yolluyorum.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)