Bvural41 1
Bvural41
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle

Tamamen Sorunsuz SRC %100 Bugsuz YMİR SRC SATIŞTA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jussmy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 47
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Hiç bir SRC sorunsuz değildir. Tr'de bir çok bug ve açık gördüm ama kimse farkında değil. Bu src sorunsuz, bu files sorunsuz diyorsunuz alacak kişileri kandırıyorsunuz. Ve alan kişiler bug ve ya açık görüyor sonra geliyor forumda şikayette bulunuyor. Bu forum şikayet forumu değil, işinizi yapacaksanız adam gibi yapın!
Ustam bu bir src tr'de dediğin buglar açıklar quest taraflı çıkıyor , bu src'de ne bir bug ne bir açık var yada bir sorun 10bin onlineli serverimde denendi en ufak bir sorun yok ben ekran paylaşımından herşeyi gösterip test ettirip vermeyen hazırım ben adam gibi iş yapıyorum bir şikayeti olan varsa buyursun yazsın

Ustam bu bir src tr'de dediğin buglar açıklar quest taraflı çıkıyor , bu src'de ne bir bug ne bir açık var yada bir sorun 10bin onlineli serverimde denendi en ufak bir sorun yok ben ekran paylaşımından herşeyi gösterip test ettirip vermeyen hazırım ben adam gibi iş yapıyorum bir şikayeti olan varsa buyursun yazsın

10 bin onlineli serverim de denendi diyorsun. Fakat Hero daha en fazla 2 ay oldu 40k'ya geçeli. Ne ara 10 bin online oldu anlamış değilim, en fazla gördüğüm 3.5 4k'ydı Şu anda 2k 3k anca var. Fazla abartmayın bence, hiç hoş şey değil bunlar..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri