Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
M2-HERODA YARDIM VAR OYNAMAYIN OYNATTIRMAYIN
Merhabalar ,
tamamen sorunsuz ve ymir offical bir source var bunu satışa çıkartıyorum kesinlikle açık,bug vb birşey bulamazsınız tamamen ymir src öyle bazı arkadaşlar bende var felan diyor hepsi hikaye derlerken videosunu çektim kesinlikle en ufak hata bile yok.
Src fiyatı 500 tl eklerseniz detaylı görüşebiliriz
Skype adresim : facebook: osmandgn63
Ek olarak ;
#Sorunsuz 40k Sourcesi ile birlikte MarsisMt2 Server Files : 300 TL
#Sorunsuz 40k Sourcesi ile birlikte Helinos Server Files : 300 TL
#%100 Piyasadaki tüm hileleri engelleyen .dll : 200 TL
# ipfw , ipfilter , packet filter korumaları botnet için özel hazırlanmış kurallar ile birlikte : 150 TL
# Özel kernel derlemesi ve sunucu için optimazyon ayarları : 100 TL
#Freebsd ve SSH açıkları için koruma : 100 TL
#Sorunsuz freebsd 9.2,10.0,10.1 kurulumu 50 TL
Not : Acil nakit ihtiyacım için satmak durumundayım 10.000 onlinede denendi kesinlikle sorun at skiliymiş yok krallıkmış kesinlikle böyle birşey yok tamamen orjinal ymir source merak edenler www.m2-hero.net girsinler baksınlar
Sorunsuz source ve ymir source diyenlere selam olsun src çekiliş tarihi bu ayın 3üdür
Ve hertürlüde yardımcı olabilirim alan arkadaşlar yeni ekleme olsun değiştirmek istediği şeyler olsun ek olarak metin2 tr her türlü türkçe offical questlerde elimde istenilen her quest gösterilir verilir.
Ymir sourcecilere selam olsun
Disable gcc+ warnings diyenlere yeni video çekcem
m2-safran - temzermt2 referans son 1 kişiyede satıp konuyu kapatcam
Merhabalar ,
tamamen sorunsuz ve ymir offical bir source var bunu satışa çıkartıyorum kesinlikle açık,bug vb birşey bulamazsınız tamamen ymir src öyle bazı arkadaşlar bende var felan diyor hepsi hikaye derlerken videosunu çektim kesinlikle en ufak hata bile yok.
Src fiyatı 500 tl eklerseniz detaylı görüşebiliriz
Skype adresim : facebook: osmandgn63
Ek olarak ;
#Sorunsuz 40k Sourcesi ile birlikte MarsisMt2 Server Files : 300 TL
#Sorunsuz 40k Sourcesi ile birlikte Helinos Server Files : 300 TL
#%100 Piyasadaki tüm hileleri engelleyen .dll : 200 TL
# ipfw , ipfilter , packet filter korumaları botnet için özel hazırlanmış kurallar ile birlikte : 150 TL
# Özel kernel derlemesi ve sunucu için optimazyon ayarları : 100 TL
#Freebsd ve SSH açıkları için koruma : 100 TL
#Sorunsuz freebsd 9.2,10.0,10.1 kurulumu 50 TL
Not : Acil nakit ihtiyacım için satmak durumundayım 10.000 onlinede denendi kesinlikle sorun at skiliymiş yok krallıkmış kesinlikle böyle birşey yok tamamen orjinal ymir source merak edenler www.m2-hero.net girsinler baksınlar
Sorunsuz source ve ymir source diyenlere selam olsun src çekiliş tarihi bu ayın 3üdür
Ve hertürlüde yardımcı olabilirim alan arkadaşlar yeni ekleme olsun değiştirmek istediği şeyler olsun ek olarak metin2 tr her türlü türkçe offical questlerde elimde istenilen her quest gösterilir verilir.
Ymir sourcecilere selam olsun

Disable gcc+ warnings diyenlere yeni video çekcem

m2-safran - temzermt2 referans son 1 kişiyede satıp konuyu kapatcam
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
ederin ne ki giderin koysunBi düzelt video çek bende bedava paylaşcam srcyi ?
Öğeyi görmek için üye olmalısınız.
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; <3
ederin ne ki giderin koysun
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; <3hadi sıkıyorsa paylaşBi düzelt video çek bende bedava paylaşcam srcyi ?
YMİR SÖRSS <3333
Source compile ettiysen anlarsın heralde 0 hata var skype ekle gerekli istediğin başka kanıtlarıda gösterebilirimsadece sourceyi kapatmışsın bumu kanıt.
Source compile ettiysen anlarsın heralde 0 hata var skype ekle gerekli istediğin başka kanıtlarıda gösterebilirim
Ahahahah sorunsuz src derken arkadaşım önemli olan bütün açıkları kapatmak ve bugları çözmek srcdeki uyarıları düzeltmekle sorunsuz ymir srcsi olmuyor...hmm ciddimisin ulan şuna bak yıllarımızı boşa çalışmışız tüh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ahahahah sorunsuz src derken arkadaşım önemli olan bütün açıkları kapatmak ve bugları çözmek srcdeki uyarıları düzeltmekle sorunsuz ymir srcsi olmuyor...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)