noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Saltanat Tipi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan neronayf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 341

neronayf

Level 1
Üye
Konular
1
Reaksiyon Skoru
0
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 23 Gün
Başarım Puanı
21
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Saltanat tipinde sorunsuz açıksız bugsuz files ı olan sunucu aramaktayım filesın dönüşümleri saltanat ile aynı olmak şartıyla orta derece kasılmalık olan bir sunucu arıyorum sürekli olucak

Son düzenleme:
Saltanat tipinde sorunsuz açıksız bugsuz files ı olan sunucu aramaktayım filesın dönüşümleri saltanat ile aynı olmak şartıyla orta derece kasılmalık olan bir sunucu arıyorum sürekli olucak
aynısından bende arıyorum turkmmoda rankı olanlar banada ulassın lutfen

aynı durumlardayız elinde filesa sahib olan bilişim yokmu

Merhaba,

34k alt yapıda saltanat files sağlamaktayız, ayrıntılı bilgi almak için özel mesaj atabilirsiniz.

Kolay gelsin,

Merhabalar
Metin2 Alanında Günlük ve Haftalık Paketler Aktif Edildi Paket Detayları Aşağıdaki Gibidir
gunlukhaftalik.gif

Diğer Kampanyamız olan 3GB 30TL 4GB 50TL Kampanyamıza bir yenisi eklenerek 3gb üstü sunucularda 1ay alana 2.ay bedava kampanyası ve 5gb üstü sunucu alanlara .com .org domain ücretsiz olarak sağlanacaktır.
Detaylı bilgi için ;
Site: www.renklihost.org

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri