Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar bütün talepler paneldeki bir sorun nedeniyle bekletiliyor. Biz işleme alınacak olan talepleri zaten ayrı bir yere ayırdık![]()
Öncelik tanırsanız çok sevinirim Tranquilla Teşekkürler İyi çalışmalar.
Sırasına göre işlemler panel tamamlandığında devam eder beklemede kalın.
Sırasına göre işlemler panel tamamlandığında devam eder beklemede kalın.
Arkadaşın cevabını ek olarak sana öncelik tanırsak diğer oyuncularada öncelik tanımamız gerekir ya da sana öncelik tanıdığımız için diğer oyuncular bu durumdan rahatsız olabilir.Bu yüzden diğer sorunu olan oyuncularıda düşünmek zorundasın
Size kaç defa söylüycem güncellemeden bakımdan 2 saat sonra oyuna girmeyin giriyorsanızda tiçaret yapmayın kesinlikle ben yıllarca bu oyunu oynadım her defasındada aynı sorunlar yaşandı kısacası tiçaret yapılmaz bakımdan sonra kesinlikle bildiğim olduğundan size bunu söylüyorum.
Size kaç defa söylüycem güncellemeden bakımdan 2 saat sonra oyuna girmeyin giriyorsanızda tiçaret yapmayın kesinlikle ben yıllarca bu oyunu oynadım her defasındada aynı sorunlar yaşandı kısacası tiçaret yapılmaz bakımdan sonra kesinlikle bildiğim olduğundan size bunu söylüyorum.
Hatalı yorum yapmışsın bakımdan sonra item kaybı yaşanmaz , item kaybı oyun tam bakıma alınırken direk olarak reboot atılması veya ani bir db kesintisi sonucunda yaşanır zaten sitelerde bakımın nezaman hangi saatlerde olacağı verilmiş sizde bunlara önlem olarak bakımdan 10 - 20 dakika öncesinden oyundan çıkarsanız herhangi bir item kaybı yaşamazsınız diye düşünüyorum.