HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba. Yaklaşık 1 aydır bu oyunu oynuyorum. Bu 1 ayda hiçbir güncelleme sonrası item kaybım olmadı. Fakat son 2 güncellemedir önce Lanetli buz çanım sonrada ikinci güncellemede tüm itemlerim kaybolmuştur. Defalarca oyundan @Shorty 'e yazdım. Ticket attım fakat ilgilenilmiyor. Oyuncuya yardımcı olmak bu kadar zor mu ? Ben bunu algılayamıyorum. Ben iki güncellemeden beri 300 T zarara girdim bunu kim kurtaracak ? sadece Buglemsu nickli oyun hesabımda problem var diğerlerinde olmuyor. Daha önce soyulmuştum onlarlada giriş yapmıştım onlarda soyulmuştu. Fakat şuan sadece Buglemsu daki itemler yok oluyor. Bilgisayarımda Keylog'ada rastlanmadı. Bunun çözülmesini istiyorum. Yeter artık birisi dikkate alsın !
''Ticket attım fakat ilgilenilmiyor'' yazmışsın ticketinle ben ilgilendim ve üst yetkiliye bildirdiğimi söyledim.Sende ''Bekliyorum çözülmesini istiyorum Teşekkürler!!!'' cevabını verdin.Destek talebi oluşturdun ve talebine gerekli cevabı verdim
Son düzenleme:
Arkadaşlar bütün talepler paneldeki bir sorun nedeniyle bekletiliyor. Biz işleme alınacak olan talepleri zaten ayrı bir yere ayırdık 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)