farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle

Güncelleme sonrası item kaybı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BuglemSu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Hatalı yorum yapmışsın bakımdan sonra item kaybı yaşanmaz , item kaybı oyun tam bakıma alınırken direk olarak reboot atılması veya ani bir db kesintisi sonucunda yaşanır zaten sitelerde bakımın nezaman hangi saatlerde olacağı verilmiş sizde bunlara önlem olarak bakımdan 10 - 20 dakika öncesinden oyundan çıkarsanız herhangi bir item kaybı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Sizden daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim. Ben yanlış bir yorum yazdım peki öyle olsun. Bana yıllar önce yanlış bilgiler vermiş öğretmiş o zaman başarılı FirefLy yalancısıyım diyim o zaman sizede. Türk zamanı yaklaşık 4 yıldır bu sorunlar yaşanıyor bu oyun da item kaybolmasının bir çok nedeni var yaşanan hataların takım lideri tarafından geri düzeltilebilmeside bir kaç dakikasını alır sadece oyun hatası yüzünden yaşanıyor bunlar da sorunu olan buglemsuda inşallah iyi cevaplar alabilir sorunu da düzelir her şeyin hayırlısı. Bilgilerin için teşekkür ederim Batu.

Sizden daha detaylı araştırmanızı tavsiye ederim. Ben yanlış bir yorum yazdım peki öyle olsun. Bana yıllar önce yanlış bilgiler vermiş öğretmiş o zaman başarılı FirefLy yalancısıyım diyim o zaman sizede. Türk zamanı yaklaşık 4 yıldır bu sorunlar yaşanıyor bu oyun da item kaybolmasının bir çok nedeni var yaşanan hataların takım lideri tarafından geri düzeltilebilmeside bir kaç dakikasını alır sadece oyun hatası yüzünden yaşanıyor bunlar da sorunu olan buglemsuda inşallah iyi cevaplar alabilir sorunu da düzelir her şeyin hayırlısı. Bilgilerin için teşekkür ederim Batu.

Normal bir privatede böyle bir sorun mevcut olmaz fakat bir arkadasım ile konustum dediğiniz doğruymuş bu sorunun birleşme kaynaklı veya eklenen bir eklenti sonucunda ortaya çıkmış olabilme ihtimali olabilir bence verilerin ıd numaraları yeniden düzenlenirse sorun ortadan kalkar herhalde birçok ihtimal mevcut bunlar sadece birkaçı :) .

Size kaç defa söylüycem güncellemeden bakımdan 2 saat sonra oyuna girmeyin giriyorsanızda tiçaret yapmayın kesinlikle ben yıllarca bu oyunu oynadım her defasındada aynı sorunlar yaşandı kısacası tiçaret yapılmaz bakımdan sonra kesinlikle bildiğim olduğundan size bunu söylüyorum.

Malesef güncelleme yapılmadan önce haber verilmiyor ve böylelikle bizde itemin kaybolacağını düşünemiyoruz çok bilmiş arkadaşım.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri