-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
TGamesZeus 1
TGamesZeus
Best Studio 1
Best Studio
berkmenoo 1
berkmenoo
InfernoShade 1
InfernoShade
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

taş basımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ferhat312
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 353
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferhat312

Level 3
TM Üye
Konular
68
Reaksiyon Skoru
6
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 1 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
85
MmoLira
3
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

arkadaşlar bi konu hakkında size danışıcam ben Mavi ejderha katleden aldım ve taşları istediğim gibi değil taşlarını çıkarıp kendim taş basabiliyomuyum. Önceden mek ve barona taş basılamıyodu onn için soruyorm bu konu hakkında bilenler cevap versin lütfen laf salatası yapmayn.

arkadaşlar bi konu hakkında size danışıcam ben Mavi ejderha katleden aldım ve taşları istediğim gibi değil taşlarını çıkarıp kendim taş basabiliyomuyum. Önceden mek ve barona taş basılamıyodu onn için soruyorm bu konu hakkında bilenler cevap versin lütfen laf salatası yapmayn.

Merhaba

İstediğiniz taşları basabilirsiniz bunun için ruh taşı kağıdı gerekmekte. Nesnenin üzerine gelip ruh taşı kağıdını üzerine bırakıcaksınız kırık taş parçası olacak npcde bulunun taş sanatı kitabını alarak temizleyin istediğiniz taşı basabilirsiniz.

eyw sağol onları biliyorm hacı ben saddece taş ekleyip ekleyemeyeceğimi soruştum .. taşları çıkarırız sonra taş ekleyemeyiz bide silah boşa gider diye korkuyodm tmm eyw

eyw sağol onları biliyorm hacı ben saddece taş ekleyip ekleyemeyeceğimi soruştum .. taşları çıkarırız sonra taş ekleyemeyiz bide silah boşa gider diye korkuyodm tmm eyw

Sorun çözüldüğüne göre kapatılması için bildirildi.

Sorun hakkında yardımcı olunmuş verilen cevapta memnun kalmışsın.Gerekli cevap verildiği sorun olmadığı için konuyu kapattım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri