kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GercegiBilenKisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 777
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konular
4
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 8 Ay 17 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
-1
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Dwarves adlı loncası olan Yalnizadam Berkcan Ekici Age-YalnizAdam-Megmar-Violin-xecelesitemx-kobraa- Bu kişiler Kırmızı 1.köyde Konuşurlarken Bu adamı soyuacz bu adamı edicez bu adamı Hırsızlık yapıcaz Ve küfürlü Konuşmalarını duydum. Fotoğrfını çektim AmA Atamıyorum atmayı bilen ulaşsın ona Fotoyu atayım o atsın Geerçek Yüzleri Ortaya çıksın. o Edicez soyucaz dedikleri Kişilere Bildirdim. Böyle dediklerini... onlarin adlarini vermiyim :D

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Güncel +++++

Senin kadar adi bir insan tanımadım hayatımda. Herşey ortada insanların aklını bulandıramazsın. Bizim içimiz dışımız bir. Allah korkumuz var bir kere içimizde. Sen bilmezsin tabi bu korkuyu orası ayrı birşey. Allah'ı kitabı olmayan insan ne bilsin dimi. Görüşürücez seninle elbet merak etme sen kesim videolarını da atıcam bugün rahatta kal. Hatırada ninjaya yatıyosun daha da kristal diyosun. 3k skil atıyoruz kristal yok diyosun :D Erkek seni. Attığın asılsız iftiraları atacağın asılsız iftiralı da kendine sakla koçum. İnsanların yeterince günahına girdin. Daha fazla girme.

Bu elemanın gerçek yüzü için linke tıklayınız. Ve görünüz yorum sizin...

http://www.turkmmo.com/hunk-elym2/3338462-her-seyin-bir-sonu-var-dedikleri.html

Senin nolduğunu bilen biliyo zaten.oyun için Ahiretini satanda sensin,başkalarının adına fake hesap açıp onlara güvenenlerden item çalanda sensin,çaldığın itemlerle(bizim itemlerimizle)bizi kesmeye çalışıp kesemeyende sensin,milletin karısına anasına babasına hakaret küfür vs. edende sensin,bizlere iftira edende sensin,bunlara rağmen yüzsüz bi şekilde iftira atanda sensin,loncaya yeniden girmek için yalvaranda sensin,şeytan hatırasındaki çara 2 kez 5-0 yatıp hala laf edende sensin,yetmezmiş gibi yatmaya doymayıp kristal isteyende sensin,hani iftira attığın Berkcan Ekiciye düz kılıçla yatıp ejderi vermeyende sensin.DAHA NE DİYİMKİ . . .

Senden baslayalim yanlız tanımam etmem sizi sadece iyi birisi olduğunuzu bilirdiim ama başkalarının yanında siz sizeyken konusuyonuz böle seyler ayrıca o linkte bahsettiğin kisi ben degilim. 2-Kaan hhhhhhhhhhhhhhhh ben biliyosun :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri