- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Tabi tabi Kaan'dır. Şimdi de ismi Kaan oldu. İlk muhammed idi. Sonra Mehmet oldu. Şimdide Kaan oldu. Olum sana acıyorum lan. İnsan ahiretini bir oyuna değişir mi salak. Topraktan geldin toprağa gidiceksin. Biraz akıllan ailen duysa bu yaptıklarını seni evlatlıktan reddeder. Taş doğursaymışım der annen. Ayrıca senin bütün yaptıklarını da bir bir hepsini çektim. Düzenledim fotoğraflı videolu. Hepsini de genel sohbetlere paylaştım. Linklerini de gördüğüm her yere dağıtıyorum. Saklanamazsın bu sw de. Kendini bir kez belli ettin. Rengini ortaya koydun. Sana saklanmak yok. İstediğin kadar çar değiş. Konuşmalarından halinden tavrından yine anlaşılır senin olduğun. İftiralarını da kendine sakla dicem ama bütün pisliğini döktüm ortaya. Artık gizlenmeden iftira da atabiliyorsun. Ama sw ' nin %95 ' i senin ne mal olduğunu öğrendi. Ayrıca senin gıcık gittiğin birine aynı ismine benzer bir çar açıp yan çarıyım diye başkalarından da item aldığını da bilmeyen herkes öğrensin. Kime gıcık giderse bunu yapıyor. Son kurbanı da deathangel. Onun adına bir çar açarak onun loncasındaki bir vangessis diye bir ninjadan itemlerini topladığın da ortaya çıktı. Sana saklanacak delik çok. İstediğin yere gir. Seni yine bulur çıkarırım ben merak etme. :m29::m29:
Son düzenleme:
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,281
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,225
- DevLira
- 234
Dwarves adlı loncası olan Yalnizadam Berkcan Ekici Age-YalnizAdam-Megmar-Violin-xecelesitemx-kobraa- Bu kişiler Kırmızı 1.köyde Konuşurlarken Bu adamı soyuacz bu adamı edicez bu adamı Hırsızlık yapıcaz Ve küfürlü Konuşmalarını duydum. Fotoğrfını çektim AmA Atamıyorum atmayı bilen ulaşsın ona Fotoyu atayım o atsın Geerçek Yüzleri Ortaya çıksın. o Edicez soyucaz dedikleri Kişilere Bildirdim. Böyle dediklerini... onlarin adlarini vermiyim![]()
Fotoğraflara işlem yapılmıyor , elinizde hakaret edildiğine dair videolu kanıt var ise destek sistemine başvurun.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ayrıca konuda hakaretler mevcut olduğunu için konu bildirildi.- Katılım
- 27 Eyl 2015
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
kbilge ye dedim hhh bllir o espiriyi KAANTabi tabi Kaan'dır. Şimdi de ismi Kaan oldu. İlk muhammed idi. Sonra Mehmet oldu. Şimdide Kaan oldu. Olum sana acıyorum lan. İnsan ahiretini bir oyuna değişir mi salak. Topraktan geldin toprağa gidiceksin. Biraz akıllan ailen duysa bu yaptıklarını seni evlatlıktan reddeder. Taş doğursaymışım der annen. Ayrıca senin bütün yaptıklarını da bir bir hepsini çektim. Düzenledim fotoğraflı videolu. Hepsini de genel sohbetlere paylaştım. Linklerini de gördüğüm her yere dağıtıyorum. Saklanamazsın bu sw de. Kendini bir kez belli ettin. Rengini ortaya koydun. Sana saklanmak yok. İstediğin kadar çar değiş. Konuşmalarından halinden tavrından yine anlaşılır senin olduğun. İftiralarını da kendine sakla dicem ama bütün pisliğini döktüm ortaya. Artık gizlenmeden iftira da atabiliyorsun. Ama sw ' nin %95 ' i senin ne mal olduğunu öğrendi. Ayrıca senin gıcık gittiğin birine aynı ismine benzer bir çar açıp yan çarıyım diye başkalarından da item aldığını da bilmeyen herkes öğrensin. Kime gıcık giderse bunu yapıyor. Son kurbanı da deathangel. Onun adına bir çar açarak onun loncasındaki bir vangessis diye bir ninjadan itemlerini topladığın da ortaya çıktı. Sana saklanacak delik çok. İstediğin yere gir. Seni yine bulur çıkarırım ben merak etme. :m29::m29:

- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Destege yazarim ama Video atmayi bilmiyorum..Fotoğraflara işlem yapılmıyor , elinizde hakaret edildiğine dair videolu kanıt var ise destek sistemine başvurun.Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.Ayrıca konuda hakaretler mevcut olduğunu için konu bildirildi.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...