- Konular
- 4,839
- Online süresi
- 22m 50s
- Reaksiyon Skoru
- 2,558
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 10 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 402
- MmoLira
- -117
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Tekrar hoşgeldin
- Konular
- 3,868
- Online süresi
- 3h 23m
- Reaksiyon Skoru
- 723
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 312
- MmoLira
- -20
- DevLira
- 0
Merhaba arkadaslar,
Ben yaklasik 4 sene once oyunu tamamen birakmistim. Eskiden Gracia serverinda oynuyordum. Nostalji amacli bir geri donus yapmak istedim. Edit almayi planliyorum, fakat yeni sistemi taniyamadim forumda da efsunlari vs. tanitan bir konu bulamadim. Eskiden efsun secimine dayali olarak sadece buyu cozme damage atardi. Bicak sav. buyuye dyn. vs aldigin surece sura cozmesi disinda damage kesinlikle yemezdin. Hala oyun boyle mi? Veya degisiklikler oldu mu? Suan hangi karakter en fazla vurur? Edit cekmeden biraz arastirmak istedim. Birisi aciklayabilirse sevinirim.
Hoş geldiniz
Sorunuzu daha detaylı bir şekilde ( kristal üst limitiniz nedir,hangi karakter olmasını istiyorsunuz vb. )ö zel mesaj aracılığıyla iletirseniz yardımcı olurum birçok farklı etken var ancak soru cevap halinde güzel bir set oluşturabiliriz
Bu konu haricinde oyun veya forum hakkında herhangi bir soru veya sorununuz olursa özel mesaj aracılığıyla iletebilirsiniz
Son düzenleme:
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,779,573
- DevLira
- -3
hoşgeldin tekrar 

- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hoş geldiniz, oyun hakkında ne sormak isterseniz özel mesaj ile sorabilirsiniz![]()
Ozel mesaj atmayi henuz cozemedim buradan sorayim
)1) arkadiadan bu yana yeni efsunlar geldi mi
2) kilic bicak ciftel buyuye dyn beden blok fullemek cozme disi hasar yememek icin yeterli mi
3) suan fikrinizce oyundaki en guclu karakter hangisidir
- Konular
- 4,425
- Reaksiyon Skoru
- 656
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 5 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 265
- MmoLira
- -73
- DevLira
- 0
Ozel mesaj atmayi henuz cozemedim buradan sorayim)
1) arkadiadan bu yana yeni efsunlar geldi mi
2) kilic bicak ciftel buyuye dyn beden blok fullemek cozme disi hasar yememek icin yeterli mi
3) suan fikrinizce oyundaki en guclu karakter hangisidir
1) Arkadiadan buraya gelen itemlerin efsunları şu anda nesne markette mevcut seçip kulanabilirsiniz.
2) Kılıç Bıçak Çiftel Büyü Ok Dayanıklılık Blok HP set dizdiğinizde sadece suralardan çözme yersiniz.
3)Oyundaki en güçlü karakter ''Beceri Hasarına Karşı Koyma'' haricinde savunma yapılmayan büyü çözmeyle suralar.
Set hakkında efsun sormak isterseniz ben kabaca yazdım ama daha detaya inmek isterseniz yardımcı olabilirim yeni beta iç itemler geldi 10 Enerji veren bilezik v.s. Beceri Hasarına Karşı Koyma özelikli küpe v.s. o konuya buradan bakabilirsiniz.