- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 8 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 15
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaslar,
Ben yaklasik 4 sene once oyunu tamamen birakmistim. Eskiden Gracia serverinda oynuyordum. Nostalji amacli bir geri donus yapmak istedim. Edit almayi planliyorum, fakat yeni sistemi taniyamadim forumda da efsunlari vs. tanitan bir konu bulamadim. Eskiden efsun secimine dayali olarak sadece buyu cozme damage atardi. Bicak sav. buyuye dyn. vs aldigin surece sura cozmesi disinda damage kesinlikle yemezdin. Hala oyun boyle mi? Veya degisiklikler oldu mu? Suan hangi karakter en fazla vurur? Edit cekmeden biraz arastirmak istedim. Birisi aciklayabilirse sevinirim.
Ben yaklasik 4 sene once oyunu tamamen birakmistim. Eskiden Gracia serverinda oynuyordum. Nostalji amacli bir geri donus yapmak istedim. Edit almayi planliyorum, fakat yeni sistemi taniyamadim forumda da efsunlari vs. tanitan bir konu bulamadim. Eskiden efsun secimine dayali olarak sadece buyu cozme damage atardi. Bicak sav. buyuye dyn. vs aldigin surece sura cozmesi disinda damage kesinlikle yemezdin. Hala oyun boyle mi? Veya degisiklikler oldu mu? Suan hangi karakter en fazla vurur? Edit cekmeden biraz arastirmak istedim. Birisi aciklayabilirse sevinirim.
- Konular
- 256
- Reaksiyon Skoru
- 270
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 24 Gün
- Başarım Puanı
- 155
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Oyuna tekrardan hoş geldiniz sistem değişti nesne markette artık istediğiniz efsunları kendiniz seçebiliyorsunuz savunmaya dayalı bir karakter dizerseniz sadece suralardan çözme yersiniz bunun dışında hiç bir karakter vuramaz
- Konular
- 1,962
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 18d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 1,616
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 21 Gün