HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
m2-tr zamanında oyuna basladım çarlarımı dizdim editler aldım belli bi süre oynadıktan sonra oyunu bıraktım 1-2 yıl oldu sanırım 15.9.2015 gibi oyuna giriş yaptım ne editlerim vardı nede itemlerim bütün editlerim gitmişti destege basvurdum 4 gündür cevap bekliyorum nasıl halledebilirim bunu?? hesap e-mail: bambola555@hotmail.com
m2-tr zamanında oyuna basladım çarlarımı dizdim editler aldım belli bi süre oynadıktan sonra oyunu bıraktım 1-2 yıl oldu sanırım 15.9.2015 gibi oyuna giriş yaptım ne editlerim vardı nede itemlerim bütün editlerim gitmişti destege basvurdum 4 gündür cevap bekliyorum nasıl halledebilirim bunu?? hesap e-mail: bambola555@hotmail.com
Hesabınız M2-TR nin hangi serverindeydi M2-TR ve MMOMT2 birleşti daha sonra serverler de birleşti
Ely1 = Arkadia
Ely2 = Merkür + Venüs + Voltran
Ely3 = Jüpiter + Mars + Destan
(Arkadia M2-TR serverinin ''Epilogia-Gracia-Kaira-Pagan'' birleşmesiyle oluştu)
Elym2 sitesinden kullanıcı adımı unuttum talebi alarak mailinize kullanıcı adınızın gelmesini sağlayabilirsiniz, daha sonra şifremi unuttum seçeneğinden kullanıcı adınızı ve mailinizi girerseniz şifreniz maile gelecektir.
Son düzenleme:
Oyuna giriş yaptım fakat editlerim itemlerim yoktu çar boş gibiydi bitek 250 m para vardı ely1 de karakterim suan oyuna girebiliyorum herseyi hallettim sadece itemlerim yok.
İtem kaybolması gibi bir şey söz konusu olmaz ama siz ticketten devam ederseniz yardımcı olunurOyuna giriş yaptım fakat editlerim itemlerim yoktu çar boş gibiydi bitek 250 m para vardı ely1 de karakterim suan oyuna girebiliyorum herseyi hallettim sadece itemlerim yok.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)