bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Yardımcı olurmusunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkankilic1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 276
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

m2-tr zamanında oyuna basladım çarlarımı dizdim editler aldım belli bi süre oynadıktan sonra oyunu bıraktım 1-2 yıl oldu sanırım 15.9.2015 gibi oyuna giriş yaptım ne editlerim vardı nede itemlerim bütün editlerim gitmişti destege basvurdum 4 gündür cevap bekliyorum nasıl halledebilirim bunu?? hesap e-mail: bambola555@hotmail.com

m2-tr zamanında oyuna basladım çarlarımı dizdim editler aldım belli bi süre oynadıktan sonra oyunu bıraktım 1-2 yıl oldu sanırım 15.9.2015 gibi oyuna giriş yaptım ne editlerim vardı nede itemlerim bütün editlerim gitmişti destege basvurdum 4 gündür cevap bekliyorum nasıl halledebilirim bunu?? hesap e-mail: bambola555@hotmail.com

Hesabınız M2-TR nin hangi serverindeydi M2-TR ve MMOMT2 birleşti daha sonra serverler de birleşti
Ely1 = Arkadia
Ely2 = Merkür + Venüs + Voltran
Ely3 = Jüpiter + Mars + Destan

(Arkadia M2-TR serverinin ''Epilogia-Gracia-Kaira-Pagan'' birleşmesiyle oluştu)

Elym2 sitesinden kullanıcı adımı unuttum talebi alarak mailinize kullanıcı adınızın gelmesini sağlayabilirsiniz, daha sonra şifremi unuttum seçeneğinden kullanıcı adınızı ve mailinizi girerseniz şifreniz maile gelecektir.

Son düzenleme:
Oyuna giriş yaptım fakat editlerim itemlerim yoktu çar boş gibiydi bitek 250 m para vardı ely1 de karakterim suan oyuna girebiliyorum herseyi hallettim sadece itemlerim yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri