BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Yöneticiler bakarmısınız ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Explains
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 398
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Explains

Level 3
TM Üye
Konular
85
Online süresi
39m 55s
Reaksiyon Skoru
8
Altın Konu
0
TM Yaşı
13 Yıl 10 Ay 20 Gün
Başarım Puanı
117
MmoLira
74
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba M2-TR'de arkadia sunucusunda oynuyordum, bir süre sonra bütün itemlerimi satıp T'ye çevirdim ve Depoya koydum.
Ancak şuanda kullanıcı adımı unuttum ve sanırım hesabın kayıtlı olduğu mail adresime 2-3 yıldır giriş yapamıyorum.
M2-TR'de 5-6 hesabım vardı en son itemleri sattıktan sonra yeni bir hesap açtım T o hesapta duruyordu.
Unutmayayım diye telefonuma hepsini kaydetmiştim ama daha sonra hepsini sildim.
Hesabın oyun içi ismini biliyorum, şifremide biliyorum ancak kullanıcı adımı bilmiyorum.
Bütün hesaplarımın bilgilerini, bana ait olduğunu kanıtlayabilirim hatırladığım ve giriş yapabildiğim 2-3 Hesabım duruyor sanırım.
Ancak itemlerim olmadan o hesaplarda bi işe yaramıyor malesef. Oyuna tekrar başlama kararı aldım ancak hesabıma giriş yapamadığım için oyunada başlayamadım haliyle. Yeniden bi hesap açsam nafile o itemler için çok emek vermiştim. Sabahtan akşama kadar oyunun başından kalkmıyordum :(
Fazla olmasada en azından 100-200 Lira para yatırmıştım kristal almıştım.
Yöneticilerden birisi ile irtibata geçebilirsem sevinirim lütfen yardım edebilirmisiniz ?
Hesabın bana ait olduğunu kanıtlayabilirim nasıl kanıtlamamı isterseniz ve diğer hesaplarında bilgilerini de gönderebilirim. Belki IP Adresi falan tutar ya hani bi ihtimal pek bilgim yok ama.
Yardım edebilirseniz sevinirim.

NOT : SADECE OYUN İÇİ İSMİNİ BİLİYORUM HESABIN VE ŞİFRESİNİDE BİLİYORUM KULLANICI ADINI BİLMİYORUM.

Son düzenleme:
, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçin. Kullanıcı adınız e-mail adresinize gönderilecektir. Eğer e-posta adresinizi de unuttuysanız malesef yapacak bir şey yok.

, kullanıcı adımı unuttum seçeneğini seçin. Kullanıcı adınız e-mail adresinize gönderilecektir. Eğer e-posta adresinizi de unuttuysanız malesef yapacak bir şey yok.

bence kendı yapmıştır onu yapmadı için açmıştır konuyu :)

İd hatırlıyorsan bide hesap nickleri char hakkında bilgi verirsen bide msn hatırlıyorsan çözüm olabilir BENCE :)

Arkadaşlar oyun içi ismi ve şifremi biliyorum kullanıcı adımı bilmiyorum. Mail adresinede 2-3 yıldır giriş yapamıyorum zaten. Yöneticilerden birisi ile görüşebilirsem çar hakkında hertürlü bilgiyi verebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri