shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
-TuRKuaZ- 1
-TuRKuaZ-
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
Hikaye Ekle

İmparatorluk Kayası Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Herondale
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 951

Herondale

Level 6
TM Üye
Konular
65
Online süresi
37m 3s
Reaksiyon Skoru
234
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 11 Ay 3 Gün
Başarım Puanı
131
MmoLira
13
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Yeni gelen imparatorluk kayası sistemi her ne kadar oyunu canlandırmak adına olsa da, bazı kişiler bunu fırsata çevirerek illegal yoldan para kazanıyorlar. Ban sebebi olmasına rağmen Pidge serverinde pazar kuran oyuncular çok yüksek miktarda paralar kazandılar. Benim koruyup benim kestiğim kaya neden diğer oyunculara fayda sağlıyor ?

Madem bu pazar kurma olayı yasak. Neden buna tedbir alınmadı ? Pazarı kurmayı bu saatten sonra yasaklasanız bile kazanılan paralar ortada. Herkes parasını kastı. Gerçi kastı ifadesi çok yanlış olacak çünkü ben kesiyorum, meyvesini onlar yiyor.

Oyunda kalabalık olan kişi kayayı kesiyor. Bunun sebebi kayayı son vuruş yapıp alan kişinin kesmiş sayılması. Kaya boyunca vurmuyorlar, kayanın canı dibe gelince uzaktan 2 ok sallıyorlar. Veya 20-25 kişi geliyorlar, kesilince anında kalkıp tekrar vuruyorlar. Ben kayayı keserken ölmüyorum. Ama 6-7 defa ölen adam kayayı kesmiş sayılıyor.

Bunun yüzünden oyuncuları tek bayrakta toplanıyor ve çölde kalıyorlar. Köyler zaten çocuk oyunundan fırlamış gibi oldu. Artık hem boş hem komik görülüyorlar. Eskiden kırmızı balıkçıda kaç tane adam olurdu şimdi kaç tane adam var ? Mavi 2 de kaç adam olurdu ? Sarı 2de kaç kişi olurdu ?

İmparatorluk Kayası sistemi ya eskisi gibi olmalı, ya da afk bırakan oyuncuları 5 dakikada bir atan sistem geliştirilmeli. Pazar kurulması engellenmeli. Hem köyler boş kalıyor, hem de oyuncular oyuna sadece afk bırakmak için giriyor. Çölde savaş olsa bile ölen yeniden kalktığı için ne kadar kesersen kes anlamı kalmıyor.

@Shorty; @admin; @DN Angel;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yeni gelen imparatorluk kayası sistemi her ne kadar oyunu canlandırmak adına olsa da, bazı kişiler bunu fırsata çevirerek illegal yoldan para kazanıyorlar. Ban sebebi olmasına rağmen Pidge serverinde pazar kuran oyuncular çok yüksek miktarda paralar kazandılar. Benim koruyup benim kestiğim kaya neden diğer oyunculara fayda sağlıyor ?

Madem bu pazar kurma olayı yasak. Neden buna tedbir alınmadı ? Pazarı kurmayı bu saatten sonra yasaklasanız bile kazanılan paralar ortada. Herkes parasını kastı. Gerçi kastı ifadesi çok yanlış olacak çünkü ben kesiyorum, meyvesini onlar yiyor.

Oyunda kalabalık olan kişi kayayı kesiyor. Bunun sebebi kayayı son vuruş yapıp alan kişinin kesmiş sayılması. Kaya boyunca vurmuyorlar, kayanın canı dibe gelince uzaktan 2 ok sallıyorlar. Veya 20-25 kişi geliyorlar, kesilince anında kalkıp tekrar vuruyorlar. Ben kayayı keserken ölmüyorum. Ama 6-7 defa ölen adam kayayı kesmiş sayılıyor.

Bunun yüzünden oyuncuları tek bayrakta toplanıyor ve çölde kalıyorlar. Köyler zaten çocuk oyunundan fırlamış gibi oldu. Artık hem boş hem komik görülüyorlar. Eskiden kırmızı balıkçıda kaç tane adam olurdu şimdi kaç tane adam var ? Mavi 2 de kaç adam olurdu ? Sarı 2de kaç kişi olurdu ?

İmparatorluk Kayası sistemi ya eskisi gibi olmalı, ya da afk bırakan oyuncuları 5 dakikada bir atan sistem geliştirilmeli. Pazar kurulması engellenmeli. Hem köyler boş kalıyor, hem de oyuncular oyuna sadece afk bırakmak için giriyor. Çölde savaş olsa bile ölen yeniden kalktığı için ne kadar kesersen kes anlamı kalmıyor.

@Shorty; @admin; @DN Angel;

Önümüzdeki bakımdan sonra çöl ortasında 5 dakikadan fazla afk kalanları köye geri gönderen otomatik bir sistem aktif edilecek. Kısaca çöl ortasına afk kalmak için değil savaşmak için gitmelisin.

...

Peki anında doğma ne olacak ? Savaşmanın anlamı kalmıyor.

Peki anında doğma ne olacak ? Savaşmanın anlamı kalmıyor.

Gelen geri bildirimlere göre zamanla düzene oturur bir şeyi %100 hazır halde entegre edilmez zamanla düzene girecektir afk kalınıyor dendi düzenleniyor eğer anlık doğmalar sorun oluyosa genel olarak o da düzeltilir oyuncuların istediği yapılır sonuçta oynuyan onlar ama bunlar bir anda yapılamaz zamana ihtiyaç var ilerleyen zamanlarda daha da düzene girecektir :)

Kökten kaldırılsın bence. Bayraklardaki player dağılımı bile çok dengesiz olmaya basladi çunkü. Hangi bayrak kayayi kesiyorsa belli bir sure sonra herkes o bayraga geciyor ve bayraklardaki player dagilimi dengesiz kaliyor ve savaş filanda olmuyor. Kisaca kaya kökten kaldirilmali ve eskisi gibi olmali. Eski sekilde daha çok rekabet savaş vardı.

Iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri