HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ne demek Suphicim rica ederimBu server daha da böyle bir baskın görmezBu güzel anı ölümsüzleştirdiğin teşekkür ediyorum kankam , ellerine sağlık çok sağlam video olmuş :ka19:
Böyle baskınlar oldukça oyun daha zevkli hale geliyor.Teşekkür ederim yorum içinde sağolasın 
Eyvallah kardeşim sağolasınEline sağlık Ersingüzel video olmuş

Ellerinize sağlık canlarım,her zaman olduğu gibi FARKIMIZI ''KOYDUK''.Güzel günlerdi,hepinizi çok özledim,yanımda olan bütün dostlarıma sonsuz teşekkürler...İyi eğlenceler. ( Pauela )
Karşı taraftan bu işe ilk zamanlar olmasa da son baskınlarda objektif bakan tek kişisin.Sağol.:ka19:Yukarda Allah var sağlam baskın yediydikYinede tartışma ve laf dalaşı olmadan zevkli ve eğlenceliydi. Güzel video olmus.
Bazı yerlerde çok iyi kaçmisim:m08:
Karşı taraftan bu işe ilk zamanlar olmasa da son baskınlarda objektif bakan tek kişisin.Sağol.:ka19:
"Görünen köy klavuz istemez" demisler. Bende son zamanlarda gördugumu soyledim. En son olanida dedigim gibi " Çölde, S1'de tekrar çölde " saglam bozguna ugradik. Tesekkurler prenses'im:l04:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)