PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Son Perde. (Thedres)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan weakpoint
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
ufum öncelikle şunu bil hiç biryere gitmiyorsun bunu sende bende herkez biliyor ben sana veda etmicem bunu sende biliyorsun her allahın günü skype yada Whatsap'tan mesaj atıyorsun ben atmasamda :cool: he ama üstüme düşen görevi tabikide yerine getireceğim biraz geç oldu ama ben çalışan bir adamım şimdi belkide içinden ne kadar sövdün onuda tahmin ediyorum bu çoçuk neden yazmadı bana falan oyunda sevdiğim,saydığım değer verdiğim sayılı zaten çok az kişilerden birisin senin gibi adamı ben realde bulamıyorum la bebe ;) herneyse sözün kısası eskisi gibi olucağımız günler yakın ufumm seni çok seviyorum bunuda yanlış anlama ARKADAŞ OLARAK YANİ :cool: he şunuda unutma her zaman yanında bir kardeşin var her zaman başın sıkıştığında darda zorda ne zaman istersen yanındayım bunu söylememe bile gerek yok zaten biliyorsun gardaşım hakkım sonuna kadar HELAL HOŞ OLSUN

Son düzenleme:
ufum öncelikle şunu bil hiç biryere gitmiyorsun bunu sende bende herkez biliyor ben sana veda etmicem bunu sende biliyorsun her allahın günü skype yada Whatsap'tan mesaj atıyorsun ben atmasamda :cool: he ama üstüme düşen görevi tabikide yerine getireceğim biraz geç oldu ama ben çalışan bir adamım şimdi belkide içinden ne kadar sövdün onuda tahmin ediyorum bu çoçuk neden yazmadı bana falan oyunda sevdiğim,saydığım değer verdiğim sayılı zaten çok az kişilerden birisin senin gibi adamı ben realde bulamıyorum la bebe ;) herneyse sözün kısası eskisi gibi olucağımız günler yakın ufumm seni çok seviyorum bunuda yanlış anlama ARKADAŞ OLARAK YANİ :cool: he şunuda unutma her zaman yanında bir kardeşin var her zaman başın sıkıştığında darda zorda ne zaman istersen yanındayım bunu söylememe bile gerek yok zaten biliyorsun gardaşım hakkım sonuna kadar HELAL HOŞ OLSUN

Canım tam 3 aydır bıraktığımı söyledim sana bu konunun linkini atıp görüpte yazmanı bekledim sadece sövmüşsün zaten skypeden kanka oyun devri bitmiştir benim için girmem daha da kusura bakma. Biz zaten her gün iletişim halindeyiz gerek yok oyunda olmama :) sen de seviliyorsun kankacım iyiki varsın iyiki tanımışım kardeşim seni. :)

Hayatında başarılar gardaşım. Allah'a emanetsin Ufuk.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri